Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe

Intrarea planetei Venus în zodia Rac, care se va produce pe 2 iunie, aduce o schimbare mare de energie. Acest tranzit este o adevărată binecuvântare după ce parcursul retrograd al planetei Mercur ne va bulversa puternic.

28 mai 2021, 15:12
Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Tranzitul lui Venus prin Rac vine cu emoții intense, sentimente puternice și trăiri complexe. Cum ne vor influenţa cele două aspecte astrale majore, citeşte în rândurile următoare. Horoscopul complet, pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021 BERBEC

În ziua de 31 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie a.c. În acest răstimp, va indica nevoia ca nativii să-și revizuiască o părere formulată superficial sau incorect, să corecteze erorile de înțelegere sau de judecată în absența unei documentări sau pregătiri temeinice. Între 1 iunie și 3 iunie, univers interior marcat de calm, de liniște și de echilibru sufletesc. Perioadă bună pentru vindecarea unor răni emoţionale.

Citeste si Horoscop WEEKEND 28-30 mai 2021. Incepe Mercur retrograd, ce mai final de saptamana!

Pe 2 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și până pe 27 iunie va străbate sectorul relațiilor de familie, indicând, acolo unde cazul, nevoia ca nativii să petreacă mai mult timp alături de părinți, să aibă grijă de ei ori să rezolve chestiuni domestice curente.

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021 TAUR

În ziua de 31 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie a.c. și le va insufla nevoia de a reevalua niște programe de viață sau niște proiecte care necesită cheltuieli și investiții. Vor reface documentația, își vor lărgi câmpul de observație, se vor sfătui și vor decide până la sfârșitul lunii iunie, într-o mai mare cunoștință de cauză, ceea ce îi va feri de riscuri inutile.

Între 1 iunie și 3 iunie, relații de prietenie utile, plăcute sau chiar memorabile prin felul în care nativul ar putea primi un ajutor esențial. Șansa de a întâlni oameni de valoare. Pe 2 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și până pe 27 iunie va introduce o binevenită notă de susținere a tuturor celor care învață și dau examene.

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021 GEMENI

În ziua de 31 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie a.c.; va părăsi definitiv zodia Gemenilor abia pe 11 iulie a.c. În tot acest timp, el se va afla în zodia pe care o guvernează și le va da celor care aparțin acestui semn prin naștere stimulare mentală și intelectuală, imaginație, fantezie și soluții inspirate; unele dintre ele vor presupune însă și revizuirea unor atitudini sau decizii luate în ultimul timp mult prea în grabă.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru. Tensiuni în paradisul conjugal, eclipsa de Lună aduce necazuri

Între 1 iunie și 3 iunie, ipostaze publice “vecine” cu succesul sau cu un debut frumos. Pe 2 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și până pe 27 iunie va constitui un factor de stabilitate în toate demersurile menite să le permită nativilor să strângă banii și întrucâtva chiar să-i câștige.

Citeşte restul zodiilor pe www.libertatea.ro