Cine este omul din spatele OnlyFans? Supranumit „Regele clipurilor pentru adulţi făcute în casă”, acesta duce o viaţă de nabab FOTO

OnlyFans este ideea care a revoluţionat industria site-urilor pentru adulţi. Deşi serviciul găzduieşte în mod normal activitatea creatorilor de conţinut, cum ar fi experţi în fitness sau muzicieni, el este popular și asociat în mod obișnuit cu lucrătoarele sexuale, care câştigă bani buni din abonamente.

31 mai 2021, 11:36

OnlyFans a fost lansat în 2016, ca o platformă pentru artiștii interpreți, care să producă şi furnizeze clipuri și fotografii fanilor, în schimbul unui abonament lunar. Compania mamă este Fenix ​​International Ltd., deţinută de Tim Stokely, un britanic cu iniţiativă, ajuns acum la 37 de ani. În prezent site-ul are peste 24 de milioane de utilizatori înregistrați și susține că a plătit 725 milioane de dolari, către 450.000 de creatori de conținut.

După ce site-ul a fost menționat de Beyoncé în piesa „Savage”, în aprilie 2020, interesul pentru OnlyFans a explodat, iar CEO-ul Tim Stokely susține că se înregistrează „aproximativ 200.000 de utilizatori noi la fiecare 24 de ore și 7.000-8.000 de noi creatori care se alătură în fiecare zi”. În acest context, Sunday Times l-a numit pe Stokely „regele porno-ului făcut acasă”.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu dezvăluie ce ocupaţie are: „Câştig bani frumoşi din ceva care îmi place. Nu e ca şi cum am fost călugăriţă” GALERIE FOTO

Viaţă de nabab pentru fondatorul OnlyFans

Tabloidul The Sun a făcut o incursiune în viaţa privată a lui Stokely. „Printre numeroasele articole de lux afișate pe Instagram se numără imagini cu yahturi, mașini personalizate, în timp ce alte imagini îl arată petrecând în cele mai exclusiviste baruri, cluburi și restaurante din New York și Londra. Dar uimitoarea piesă centrală este conacul de la țară al domnului Stokely, pe care l-a cumpărat cu 2.425.000 de lire sterline, cu banii jos, în 2019. Reşedinţa se află în orăşelul Bishop’s Stortford (Hertfordshire) şi  are șase dormitoare şi opt băi, plus o sală de sport, saună, home cinema și un bar de marmură„, scrie The Sun. Între maşinile sale personalizate se numără un Audi R8 negru mat, de 120.000 de lire sterline, plus un Range Rover modificat.

OnlyFans avea deja un succes remarcabil înainte de pandemie, dar după ce creatorii de conținut și fanii lor au fost forțați să stea acasă afacerea lui Tim s-a bucurat de un impuls enorm, veniturile sale anuale fiind estimate acum la aproximativ 720 milioane de lire sterline.

Citeşte şi Ultima vedetă care a ales să se „vândă” pe bani. Care e TARIFUL