Alex Bodi, o nouă cucerire. O cheamă tot Bianca şi a fost animatoare. Şi Pepe pusese ochii pe ea

Alex Bodi s-a afişat cu o nouă cucerire. Dacă toată lumea credea că o să se împace cu Bianca Drăguşanu, după ce episodul de la coafor, de zilele trecute, ei bine, ambii au confirmat că nu există şanse să îşi continue povestea de iubire.

31 mai 2021, 17:02
Alex Bodi, o nouă cucerire. O cheamă tot Bianca şi a fost animatoare. Şi Pepe pusese ochii pe ea
Alex Bodi s-a afişat cu o nouă cucerire

Alex Bodi, o nouă cucerire. Afaceristul s-a afișat în brațele unei bombe sexy pe care pusese ochii până și Pepe.

După ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au infirmat faptul că și-ar dori să se reîmpace, blondina s-a afișat în club alături de Gabi Bădălău, iar Alex Bodi s-a fotografiat în brațele unei bombe sexy după care a tânjit până și Pepe.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină! Ce i-a făcut Alex Bodi, în public SCENE HALUCINANTE

Alex Bodi, o nouă cucerire

Alex Bodi, alături de Bianca, noua cucerire

În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că o cunoaște pe Bianca de când era animatoare într-un club, însă niciodată nu s-a întâmplat ceva mai mult între ei, deși a existat dorință din partea lui.

Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intram pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, spunea Pepe la Antena Stars.

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi

Bianca Drăguşanu a vorbit despre împăcarea cu Alex Bodi şi a spus lucrurilor pe nume în ceea ce îl priveşte. Blondina a mărturisit că nu își mai dorește să fie în centrul scandalurilor și tot ce vrea este să aibă pace în viață.

Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale.

Eu cred că vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve. Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe.

Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important.

Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok, am încredere în Dumnezeu. Viață mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.