Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină! Ce i-a făcut Alex Bodi, în public SCENE HALUCINANTE

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au evitat în ultimul timp, până zilele trecute când au fost surprinși într-o ipostază uluitoare, în timp ce se aflau în bolizii lor de lux. Acum, foștii soți au fost protagoniștii unui episod halucinant, demn de scenele din filmele de acțiune.

25 mai 2021, 16:51
Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină! Ce i-a făcut Alex Bodi, în public SCENE HALUCINANTE

Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină! Vedeta s-a prezentat la salonul unde își face manichiura de obicei, locație unde era prezentă și Andreea Tonciu, fără să banuiască măcar ce avea să urmeze.

Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină

În timp ce Bianca Drăgușanu se afla la toaletă, pe telefonul de la recepție a sunat chiar Alex Bodi care i-a cerut recepționerei să îi facă legătura cu fosta soție. Angajata salonului i-a înmânat telefonul Andreei Tonciu care i-a transmis afaceristului că blondina nu este deocamdată în zonă. La 20 de minute după apel, Alex Bodi a venit la salon și a tras-o la răspundere pe Bianca Drăgușanu pentru faptul că îl evită. Sătulă de comportamentul agresiv al afaceristului, aceasta s-a ridicat și a vrut să plece, însă fostul soț nu i-a permis. Alex Bodi s-a pus în fața ușii și i-a spus că ea nu îl iubește cu adevărat pe bărbatul cu care este în momentul de față, moment în care blondina a ieșit rapid pe ușă, iar afaceristul după ea, scrie SpyNews.

Bianca Drăgușanu s-a afișat cu un nou bărbat! Poze de la cina romantică cu cei doi

Deși a implorat-o să nu plece și să îl asculte, Bianca Drăgușanu s-a urcat rapid în mașină și s-a baricadat în autoturism, gest ce l-a enervat la culme pe Alex Bodi, care a început să lovească cu pumnii bolidul de lux al vedetei. Înspăimântată de cele întâmplate, vedeta a pornit rapid și a plecat în trombă de la salon.


loading...