Mihaela Buzărnescu merge la JO 2020. A primit acceptul Federației Internaționale de tenis

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat că Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

14 iul. 2021, 13:33
Mihaela Buzărnescu merge la JO 2020. A primit acceptul Federației Internaționale de tenis

Mihaela Buzărnescu merge la JO 2020. România nu rămâne fără participant pe tabloul de simplu de la Tokyo. După ce principalele jucătoare ale noastre s-au retras rând pe rând de la Jocurile Olimpice, Mihaela Buzărnescu a primit acceptul de a participa la Tokyo, anunță CS Dinamo. România va fi reprezentată la dublu feminin de Monica Niculescu și Raluca Olaru, iar antrenorul delegației de tenis va fi Stelian Călin Ciorbagiu.

Mihaela Buzărnescu merge la JO 2020

Zborul „tricolorilor” a fost scos la licitație, care a fost câștigată de cehii de la Smart Wings. Preț: 211.000 euro, dar o parte din sumă va fi suportată de CIO. De ce TAROM n-a intrat în ecuație pentru a duce delegația în Japonia? Explică o sursă GSP: „TAROM nu dispune de aparate de zbor de cursă lungă, care să facă o singură escală până la o destinație atât de îndepărtată, așa cum a solicitat COSR.  Ar fi existat varianta de a fi montate niște extensii de rezervoare, dar era o chestiune mai complicată. Pe asemenea distanțe, din rațiuni logistice și tehnice, TAROM poate merge doar cu două opriri pentru alimentare”.

Olimpiada se va desfăşura fără spectatori. Tokyo intră în stare de urgenţă

Naţionala de fotbal s-a testat pentru Covid-19. Când pleacă spre Tokyo

Lotul de fotbal al României pentru Jocurile Olimpice a făcut ultimele teste pentru coronavirus înaintea plecării în Japonia. „ltima testare COVID în România pentru #tokyotricolori: rezultate NEGATIVE, plecăm în formulă completă spre Jocurile Olimpice!”, a anunţat FRF. Delegaţia de fotbal a României va pleca, joi, spre Tokyo, decolarea fiind  programată la ora 10:05. Cu acelaşi avion vor pleca la JO şi sportivii români de la box, baschet 3×3, canotaj, scrimă, judo, tenis de masă şi tir cu arcul. Turneul Olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie – 7 august 2021. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în grupa B, alături de Noua Zeelanda, Coreea de Sud şi Honduras.