Bianca şi-a abandonat partenerul de la Dansez pentru tine

Finala concursului "Dansez pentru tine" i-a readus pe scenă pe toţi cei care au participat în acest sezon la marelui show, mai puţin pe Bianca Drăguşanu care a fost plecată la un eveniment.

RomaniaTV.net
08 dec. 2012, 12:15
Bianca şi-a abandonat partenerul de la Dansez pentru tine

Toţi concurenţii au participat, vineri seara, la ultimă ediţie alături de vedetele care i-au ajutat să-şi îndepliească visul, însă Carol, cel care a luptat în Ringul visurilor alături de Bianca Drăguşanu, nu a avut-o pe aceasta alături. 

Roşcata a venit la ultima ediţie din acest an a show-ului, dar a fost nevoită să plece la un eveniment, astfel că nu a putut sta până la terminarea emisiunii, scrie cancan.ro.

Câştigătorul de la „Dansez pentru tine” a plecat acasă cu un cec în valoare de 60.000 de euro. În finală, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu, alături de partenerii lor, au dansat musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance.

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer au fost pe locul II şi au fost recompensaţi cu un premiu de 20.000 de euro, iar Oana Ioniţă şi Ali Kovacs au ocupat locul III şi au primit un premiu de 15.000 de euro.

Citeşte şi: NICOLETA LUCIU a dezvăluit, la „Dansez pentru tine”, cum a trecut peste SCANDALUL cu Zsolt