Incident bizar în Suceava. Un bătrân a murit chiar pe mormântul soției sale. A vrut să îi fie alături chiar și în ultima clipă

Un bărbat de 82 de ani, din comuna Berchişeşti, judeţul Suceava, și-a pierdut viața chiar în timp ce curăţa mormântul soţiei sale din cimitirul din localitate.

05 sept. 2021, 16:59
Incident bizar în Suceava. Un bătrân a murit chiar pe mormântul soției sale. A vrut să îi fie alături chiar și în ultima clipă

Incident bizar în Suceava. Chiar dacă ar fi fost bolnav şi nu avea voie să facă efort fizic, bărbatul s-a dus să cureţe mormântul soţiei sale.

Incident bizar în Suceava. Un bătrân a murit chiar pe mormântul soției sale

Cei care au descoperit trupul prăbuşit pe piatra betonată au sunat la 112 şi au cerut ajutorul medicilor. Din păcate, salvatorii care s-au deplasat la faţa locului n-au putut decât să constate decesul. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Din primele verificări rezultă că octogenarul nu avea urme de violenţă pe corp. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

Un incident similar a avut loc în luna iunie, un bătrân de 96 de ani, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj. Pensionarul plecase de acasă şi nu s-a mai întors. În plus, nu a putut fi contactat. Aşa că îngrijorate, rudele au apelat la ajutorul poliţiei.

Citește și: Uraganul Ida a făcut ravagii în sudul SUA. Doi oameni au murit după prăbuşirea unei autostrăzi, iar casa din New Orleans în care a trăit Louis Armstrong a ajuns un morman de moloz VIDEO
 

La rândul lor, oamenii legii s-au mobilizat şi au făcut apel la public. Într-un final bătrânul a fost găsit într-un cimitir din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, în apropiere de locul în care se afla îngropată soţia sa.

Totodată, e anchetă într-o comună din judeţul Botoşani, după ce, în urmă cu câteva zile, toate pietrele funerare din cimitir au fost distruse.

Poliţiştii au descoperit că autorii sunt doi copii de 11 şi 12 ani. Pentru că aceştia nu pot răspunde penal, părinţii lor vor trebui să acopere pagubele produse.

Incidentul a avut loc în localitatea Dacia. Cimitirul este la câteva sute de metri de sat, iar cei doi copii au crezut că nu îi vede nimeni. O localnică aflată pe câmp însă, a auzit zgomotele produse de pietrele funerare distruse şi i-a alertat pe săteni. Oamenii au descoperit stricăciunile.

Citește și: Un bărbat a murit înecat cu mâncare la mall. Unii clienţii îl filmau cum se sufocă, alţii mâncau liniştiţi în timp ce era resuscitat lângă ei