Apocalipsa se pare că a determinat o fiică să îşi omoare mama

Dispariţia Paraschivei Vilham, pedagog în Oradea, ascunde un secret îngrozitor. Se pare că a fost omorâtă de fiica ei, Krisztina Pazuric şi soţul ei, Cosmin Moraru. Nu se ştiu încă detaliile nopţii de coşmar din 2 spre 3 decembrie, dar toate indiciile duc la o concluzie dură: Krisztina a asistat sau a participat la omorârea propriei sale mame. În plus, cei doi, de la un timp, aveau un comportament ciudat şi erau interesaţi de religie şi Apocalipsă.

13 dec. 2012, 10:58
Apocalipsa se pare că a determinat o fiică să îşi omoare mama

Cosmin Moraru şi soţia sau au fost arestaţi la St. Morritz, în Elveţia, dar procedurile de extrădare vor dura cel puţin două luni, scrie evz.ro. Se presupune că trupul soacrei a fost tranşat şi transportat într-un loc necunoscut, amintind de cazul Elodia. Colega de serviciu a Paraschivei Vilham a declarat că „în octombrie, fiica şi ginerele ei au plecat la Cluj şi s-au întors schimbaţi de-acolo”. Alţi martori spun că avocatul şi profesoara începuseră să aibă preocupări mistice şi deveniseră pasionaţi de teorii conspiraţioniste şi de mântuirea prin Apocalipsă.

Şi elevii Krisztinei au observat schimbarea. „La ultima oră, pe 29 noiembrie, ne-a vorbit despre îngeri, despre Dumnezeu şi demoni coborâţi pe pământ. Ne-a spus că ne-am născut încătuşaţi şi că toţi o să murim” au spus elevii. Celor doi soţi le intrase în cap că vine Apocalipsa. Cosmin Moraru ţinea consultaţii juridice on-line, cu plata în cont şi folosindu-se de un web-cam. Clienţi spun că acesta deviase brusc de la sobrietatea pe care o arătase anterior, cântând la chitară în timpul consultaţiei şi vorbind despre credinţă, păcat şi mântuire. În acelaşi timp avea aprinse lumânări în jurul său.