Alexandru Rafila, ironii la adresa liberalilor: „Există o soluţie pentru desfăşurarea Congresului PNL cu respectarea măsurii privitoare la numărul de participanţi: să voteze în două serii. Prima serie să voteze cu domnul prim-ministru şi a doua la fel”

La Congresul PNL, din data de 25 septembrie, sunt aşteptaţi să participe aproximativ 5000 de membri, în condiţiile în care capacitatea sălii de la Romexpo este de 6000 de locuri, iar restricţiile actuale nu permit decât ocuparea a 50% din spaţiu.
Oana Anghel
23 sept. 2021, 22:06
Alexandru Rafila, ironii la adresa liberalilor:

Profesorul Alexandru Rafila este de părere că participarea a 5000 de persoane la Congres este sfidătoare, dar are o soluţie.

Chestia asta e ridicolă, e sfidătoare. L-am auzit pe Cîţu care a măsurat metri pătraţi de la Romexpo. Dacă am un spectacol, durează două ore, lumea merge cu mască, urmăreşte spectacolul şi pleacă acasă. Congresul o să dureze toată ziua, oamenii or să se înghesuie la urnele de vot, or să se certe.

Ei or să stea acolo toată ziua şi or să respecte aceste prevederi (n.red. – distanţarea)? Să fim serioşi. E noaptea minţii. Dar există o soluţie: prima serie şi seria a doua. Prima jumăte votează cu domnul prim-ministru şi a doua la fel„, a ironizat profesorul Rafila situaţia fără precedent de la Congresul PNL.

Citeste si Alexandru Rafila dă de pământ cu autorităţile: „Vor să bage frica în părinţi ca să nu-şi mai trimită copiii …

Alexandru Rafila dă asigurări că, anul acesta, nu vom mai vedea cozi ale pacienţilor cu alte patologii decât COVID în faţa spitalelor

Totodată, profesorul Rafila a abordat şi problema tratării altor patologii decât COVID în spitale, în condiţiile în care anul trecut se formaseră cozi în faţa Institutelor Oncologice din toată ţara, pacienţii oncologici neavând unde să se trateze din pricina transformării spitalelor în unităţi COVID.

Anul trecut au fost două probleme legate de accesul pacienţilor în spitale. Una fost legată de rechiziţionarea unor spitale care au tratat pacienţi covid, iar alta a fost legată de refuzul de către spitale a unor pacienţi pe care spitalele nu-i puteau testa.

A fost vorba despre un ordin ale cărui prevederi au fost interpretate greşit. Raed Arafat a dezminţit faptul că acel ordin ar împiedica accesul la serviciile medicale, problema era că acel ordin a fost scris în aşa fel încât a putut fi interpretat exagerat, ceea ce a dus la limitarea drastică a accesului în spitale. Nu trebuie să mai facem această greşeală, trebuie precizat foarte clar care tipuri de drepturi sunt limitate, pe ce perioadă sunt limitate„, a declarat Alexandru Rafila în emisiunea Punctul culminant.

Citeste si Beatrice Mahler: Morga de la Marius Nasta, plină. Se caută un congelator de închiriat

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'