Marcel Ciolacu, un nou atac dur la PNL înainte de congres: Guvernul Cîțu va fi trimis acasă!

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu critică din nou PNL pentru decizia de a organiza congres cu 5.000 de participanţi în plin val patru al pandemiei de COVID-19.

24 sept. 2021, 10:43
Marcel Ciolacu, un nou atac dur la PNL înainte de congres: Guvernul Cîțu va fi trimis acasă!

Marcel Ciolacu, un nou atac dur la PNL înainte de congres. Preşedintele PSD susţine că un congres cu 5.000 de participanţi va repreznta „un adevărat focar național de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei”.

„Culmea tupeului! Să susțină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanții, în frunte cu președintele Iohannis! – încalcă orice restricții, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar național de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

„Le spun clar, să nu se mai chinuie! Prin Parlament, cu voturile PSD, vor obține doar un singur lucru: Guvernul Cîțu va fi trimis acasă!”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Ludovic Orban a explodat şi îl face praf pe Cîţu înainte de congres: „Nu-i e ruşine? Mă scoate el din politică? A trebuit să-i semnez derogare ca să candideze!”

La Congresul PNL, din data de 25 septembrie, sunt aşteptaţi să participe aproximativ 5000 de membri, în condiţiile în care capacitatea sălii de la Romexpo este de 6000 de locuri, iar restricţiile actuale nu permit decât ocuparea a 50% din spaţiu.

Profesorul Alexandru Rafila este de părere că participarea a 5000 de persoane la Congres este sfidătoare, dar are o soluţie.

Chestia asta e ridicolă, e sfidătoare. L-am auzit pe Cîţu care a măsurat metri pătraţi de la Romexpo. Dacă am un spectacol, durează două ore, lumea merge cu mască, urmăreşte spectacolul şi pleacă acasă. Congresul o să dureze toată ziua, oamenii or să se înghesuie la urnele de vot, or să se certe.

Ei or să stea acolo toată ziua şi or să respecte aceste prevederi (n.red. – distanţarea)? Să fim serioşi. E noaptea minţii. Dar există o soluţie: prima serie şi seria a doua. Prima jumăte votează cu domnul prim-ministru şi a doua la fel„, a ironizat profesorul Rafila situaţia fără precedent de la Congresul PNL.

Citeste si Alexandru Rafila dă de pământ cu autorităţile: „Vor să bage frica în părinţi ca să nu-şi mai trimită copiii …