Nepoata fostului ministru „Grindă” îi calcă pe urme. Este consilieră în ministerul condus anterior de unchiul său GALERIE FOTO

Nepoata fostului ministru PNL al Dezvoltării, deputatul Ion Ștefan, cunoscut ca "ministrul Grindă", a ajuns consilieră chiar la ministerul pe care acesta l-a condus în guvernarea Orban.

08 oct. 2021, 17:07

Ioana Ștefan, nepoata lui Ion Ștefan, s-a născut în comuna Milcov, județul Vrancea, a studiat Relații Economice Internaționale, urmează în prezent un master la SNSPA și, în paralel, este consilier la cabinetul secretarului de stat Nicu Tănase.

Și părinții fetei au primit funcții bune la stat, pe vremea când Ion Ștefan era ministru: tatăl Ioanei Ștefan, verișor al lui Ion Ștefan, a fost angajat la Centrul de rachete antigrindină, iar mama, Dorina Ștefan, a fost numită directoare la APIA.

Smart Radio scrie că Ioana Ștefan a postat pe Facebook imagini din mai multe destinaţii turistice pe care le-a vizitat: Maldive, Santorini sau Barcelona.

Citeşte şi: Florin Cîțu amenință Ministerul Sănătății pentru criza sanitară: „Cine e responsabil ar trebui să răspundă chiar cu funcția”

Deși Ion Ștefan avea un suport important din partea PNL Vrancea, și a lui Ludovic Orban, în cele din urmă a fost demis de către noul premier învestit în funcție. PNL Vrancea trimitea un memorandum prin care-și arăta susținerea pentru Ion Ștefan și cerea noului premier menținerea acestuia în funcția de ministru.

„Realizările ministrului Ion Ștefan, în perioada noiembrie 2019 – decembrie 2020, reprezintă cel mai bun argument în favoarea păstrării acestuia în Guvernul României. Disponibilitatea de a munci zi de zi în cel mai alert ritm, profesionalismul de care a dat dovadă și integritatea cu care s-a prezentat în fruntea ministerului sunt argumente suplimentare pentru care cei aproape 100 de colegi liberali prezenți la ședința de astăzi au anunțat susținerea necondiționată a ministrului Ion Ștefan”, scria PNL Vrancea în comunicatul de presă.

Citeşte şi: PNL s-a răzgândit la nici 24 de ore după anunţul că-l va propune tot pe Cîţu premier. Cu ce mandat merg liberalii la consultările cu Iohannis de la Cotroceni