Rareş Bogdan a izbucnit după ce Ioana Mihăilă a recunoscut că nu a făcut nimic pentru valul patru: „Să răspundă în faţa legii!”

Rareş Bogdan o spulberă pe Ioana Mihăilă, fostul ministru al Sănătăţii, pentru modul cum a gestionat campania de vaccinare şi cum a fost pregătit valul patru al pandemiei de COVID.
Filip Stan
12 oct. 2021, 18:58
Rareş Bogdan a izbucnit după ce Ioana Mihăilă a recunoscut că nu a făcut nimic pentru valul patru:

Rareş Bogdan o spulberă pe Ioana Mihăilă, fostul ministru al Sănătăţii, pentru modul cum a gestionat campania de vaccinare şi cum a fost pregătit valul patru al pandemiei de COVID.

„În urmă cu aproximativ 15 minute am citit o ştire care m-a cutremurat pe Politico în care doamna Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii până acum trei săptămâni, a recunoscut ceea ce premierul Cîţu, eu şi alţii i-am atras atenţia, că dânsa nu a pregătit absolut deloc valul patru. Mi se pare o chestiune absolut şocantă să recunoşti pentru presa din afara României că tu ai fost un ministru dezastruos, ai fost un ministru prost, că ai fost un ministru care-şi recunoaşte, practic, incompetenţa. Ar trebui să răspundă în faţa legii pentru acest lucru”, a spus Rareş Bogdan la Romania Tv.

Articolul în care Ioana Mihăilă recunoaşte că nu a luat măsuri din timp pentru valul patru

– ””Toată vara a fost irosită”, a spus Răzvan Cherecheș, director executiv al Centrului pentru Politici de Sănătate și Sănătate Publică de la Universitatea Babeș-Bolyai din România. ”Guvernul nu s-a pregătit pentru al patrulea val – au crezut că valul va fi unul minim.””

– „Legătura cu ratele de vaccinare este incontestabilă. În Bulgaria, doar 23% din populația adultă este vaccinată, iar în România este de 34%. Alte țări din regiune care au înregistrat creșteri în decese au o acoperire mai bună, dar nu este suficient pentru a conține varianta Delta extrem de infecțioasă. Letonia este la 52% dintre adulți și Lituania la 69%.”

– „”Cea mai bună pregătire pentru al patrulea val ar fi fost o campanie eficientă de vaccinare”, a spus Ioana Mihăilă, care a fost ministru al Sănătății  în România până în septembrie, când partidul său s-a retras din Guvern și a susținut o moțiune de cenzură care a dus la prăbușirea acesteia la începutul acestei săptămâni. Deși crede că gestionarea de către România a acțiunilor de vaccinare a fost bună, ea a declarat pentru POLITICO că scepticismul populaţiei cu privire la vaccin a fost parțial de vină, la fel ca și Guvernul, inclusiv ea însăși, pentru că ”au fost relaxate prea rapid mesajele cu privire la necesitatea de vaccinare””.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Capital.ro
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Schimbări uriașe de la 1 iulie! Cine sunt românii care vor primi mai mulți bani
Adevarul
Indignare mondială după atacul israelian de la Rafah. Premierul cataloghează atacul drept o „greșeală tragică”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Vara anului 2024 va fi una dintre cele mai călduroase veri din istorie, anunță Organizația Meteorologică Mondială
Capital.ro
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Sultana Hurrem din „Suleyman Magnificul”, Meryem Uzerli, de nerecunoscut după operațiile estetice: Fanii o roagă să se oprească
MediaFlux
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'