Elevă de 16 ani, găsită moartă în şcoală. Caz şocant în Argeş

O elevă în vârstă de 16 ani, a murit în timp ce se afla la școală. Adolescentei i s-a făcut rău și s-a dus la baie. Pentru că nu se mai întorcea, colegii au mers după ea și au găsit-o inconștientă. Fata a fost dusă la spital, însă medicii nu au putut să o salveze.

14 oct. 2021, 11:49
Elevă de 16 ani, găsită moartă în şcoală. Caz şocant în Argeş

Elevă de 16 ani, găsită moartă în şcoală. Tragedia s-a petrecut joi dimineaţă, la liceul din Costeşti, judeţul Argeş.

Elevă de 16 ani, găsită moartă în şcoală

Adolescenta ar fi avut dureri de cap şi o stare de rău toată dimineaţa. În jurul  orei 9:00, colegii săi au găsit-o leşinată în baie şi au sunat la 112. Imediat. la faţa locului a ajuns un echipaj medical. Fata era în stop cardiorespirator. Medicii au încercat mai bine de o oră să o resusciteze, însă fără rezultat.

Citeşte şi Asociaţiile de părinţi, apel disperat către autorități: „Nu putem ţine şcoala deschisă oricum şi oricând. Situaţia este cruntă”

Trupul neînsuflețit al adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru necropsie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

„În ziua de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal” informează IPJ Argeș, potrivit ziarobiectiv.ro. 

Citeşte şi Nou pericol pe Tik Tok. Un bistrițean de 14 ani a fost găsit spânzurat, după ce a acceptat o provocare de pe rețeaua de socializare!