Squid Game. Iată ce nu știai despre serialul care face furori în toată lumea!

”Squid Game” sau ”Jocul Calamariului” a făcut furori în toată lumea. Serialul se bucură de un real succes și aproape fiecare deținător a unui cont Netflix s-a uitat cel puțin la un episod.
Alina Costache
20 oct. 2021, 15:37
Squid Game. Iată ce nu știai despre serialul care face furori în toată lumea!
Foto: Netflix.com

Squid Game.  Iată câteva lucruri pe care sigur nu le știai despre producția de succes care va genera profituri de aproximativ 900 de milioane de dolari pentru companie.

Squid Game. Iată ce nu știai despre serialul care face furori în toată lumea!

Astfel, Netflix a anunțat planuri pentru acest serial încă din septembrie 2019 și a fost numită inițial „Round Six”. Pentru prima creatorul Hwang Dong-hyuk a colaborat cu o companie internațională de divertisment. Hwang a început să lucreze la scenariu în urmă cu mai bine de zece ani. Hwang a început să lucreze la scenariul său în 2008 și a terminat prima schiță a acestuia în 2009. Scriitorului și regizorului i-au trebuit aproape șase luni pentru a scrie singurele prime două episoade.

El a declarat pentru Radio Times că, la momentul respectiv, povestea se simțea „necunoscută și violentă” și își face griji că oamenii vor vedea prea abstractă pentru a fi comercializată. Creatorul a spus că s-a luptat și cu finanțarea și distribuția până când Netflix a preluat-o aproximativ 10 ani mai târziu.

„Dar după aproximativ 12 ani, lumea s-a transformat într-un loc în care astfel de povești de supraviețuire violente și speciale sunt de fapt binevenite”, a declarat el pentru The Korea Times.

„SquidGame ” a fost inițial menit să fie un film

Într-un interviu acordat Variety, creatorul a spus că proiectul a fost inițial creat ca un lungmetraj.

Acest lucru nu este prea surprinzător, având în vedere fundalul filmului lui Hwang. A scris și a regizat filme de mare succes precum „Silence” și „Cetatea”. De asemenea, a fost scenarist și regizor al comediei muzicale „Miss Granny”, care este considerată pe scară largă unul dintre cele mai de succes filme coreene din toate timpurile.

De asemenea, Hwang a spus într-un videoclip YouTube de pe Netflix, că filmul original nu avea detectivul de poliție Jun-ho.

În plus, Ji-yeong, femeia care s-a sacrificat pentru Sae-byeok, a fost inițial creată ca personaj masculin. Hwang a spus că a schimbat sexul lui Ji-yeong pentru că „o legătură între femei ar avea mai mult sens”.

Pereții din camera jucătorilor au doodle care prefigurează jocurile

Pereții căminului, care sunt acoperiți inițial de paturi, au de fapt desene care servesc drept indicii pentru jucători pentru a vedea ce jocuri vor fi jucate.

Păpușa primului joc este o creație reală pe care o puteți vizita

Păpușa supradimensionată ciudată din primul episod al spectacolului este reală și poate fi găsită în regiunea Jincheon, o zonă rurală la aproximativ trei ore la nord de Seul.

Păpușa ar fi fost împrumutată pentru filmarea „Jocului calmarului” și apoi a fost predatî înapoi. Potrivit Koreaboo, păpușa păzește intrarea unui muzeu de căruțe.

Citește și: Jocul Calamarului a generat venituri de aproape un miliard de dolari, în mai puţin de o lună. Cifrele care aruncă în aer box-office-ul

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini de la 1 iulie. Decizia UE devine lege și în România
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
Decizie crucială! Dispare un antiinflamator utilizat de milioane de români. Lista medicamentelor retrase zilele acestea
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele de vară
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'