Cristian Daminuţă, dezvăluiri dure: „Mi-am pierdut inocența din cauza mentalității mele de român infect”

Cristian Daminuţă a făcut dezvăluiri dure despre pierderea inocenței într-un sport pe care l-au iubit în copilărie, fotbalul. Un nume cunoscut în fotbalul românesc, Daminuţă a vorbit deschis despre parcursul vieţii sale.

26 oct. 2021, 15:58
Cristian Daminuţă, dezvăluiri dure: „Mi-am pierdut inocența din cauza mentalității mele de român infect”
Cristian Daminuţă, dezvăluiri dure

Cristian Daminuţă, dezvăluiri dure. Un copil-minune care debuta la 15 ani în Liga 2 și la 16 ani în Liga 1, mijlocașul născut în Timișoara a fost cumpărat întâi de Inter Milano (2008), apoi de rivala AC Milan (2010), însă nu și-a atins niciodată potențialul real.

Devenit rapid un client al presei tabloide, Daminuță a avut cea mai bună perioadă a sa a fost între 23 și 25 ani când a fost împrumutat la Viitorul lui Gică Hagi, după care totul a luat-o în jos.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! Cristian Daminuţă nu mai divorţează! Soţia lui a revenit la sentimente mai bune: „Ne-a prins bine separarea, tot răul spre bine”

Cristian Daminuţă, dezvăluiri dure

Mi-am pierdut inocența când am trecut la seniori în momentul în care am ajuns la Inter. Atunci a intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei, exact gândirea de doi lei care a ruinat multe talente de jucători români. 

În orice altă nație mă nășteam, dacă reușeam să ajung la Inter în proporție de 80 la sută confirmam… Bineînțeles e vorba și de noroc, dar sunt de părere că norocul ți-l faci și singur. 

M-am trezit la 18 ani în vestiar cu Ibrahimovic. Nu realizam acest lucru. Eram pasionat de Bamboo și de șmecherii ieftine. Atunci, dacă aveam puterea mentală să muncesc de trei ori mai mult în loc să mai bifez cîte-o «mujer latina» de prin reviste…

Dar răbdarea e o virtute. La mine, din păcate, s-a derulat totul pe repede înainte și am uitat că de fapt eu sunt la început de drum”, a declarat Cristian Daminuţă pentru Gsp.ro.