Răsturnare de situaţie! Cristian Daminuţă nu mai divorţează! Soţia lui a revenit la sentimente mai bune: „Ne-a prins bine separarea, tot răul spre bine”

Cu doar o lună în urmă, Mădălina, soţia fotbalistului Cristian Daminuţă, anunţa că are de gând să divorţeze de tatăl copilului ei deoarece acesta este agresiv, atât verbal, cât şi fizic.

15 sept. 2021, 16:16

Cristian Daminuţă pare, însă, să se mai domolit în ultima vreme, astfel că Mădălina a decis să-i mai acorde o şansă. După ce au stat separaţi o perioadă, acum au decis să locuiască din nou sub acelaşi acoperiş. Dar Mădălina nu a acceptat oricum această împăcare. Tânăra are aşteptări mari de la Daminuţă.

Suntem în proces de împăcare. Ne-am întors acasă. Ne-a prins bine separare, ne-am dat seama de multe lucruri și sa sperăm că tot raul spre bine. Aștept fapte de la soțul meu„, a spus Mădălina la Antena Stars.

Cristian Daminuţă nu mai divorţează! Mădălina îi mai dă o şansă

Vestea divorţului dintre Cristian Daminuţă şi Mădălina a surprins pe toată lumea. La momentul izbucnirii scandalului, Mădălina a lansat mai multe acuzaţii la adresa fotbalistului. Printre altele, i-a reproşat că este leneş şi iresponsabil.

Citeste si Cum a reacţionat Maria Constantin când a descoperit că este înşelată: „I-aş fi putut ierta infidelitatea, dar nu i-am putut ierta faptul că nu şi-a recunoscut greşeala”

Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză”, a scris Mădălina pe Instagram, în urmă cu o lună.

Şi asta nu a fost tot. Mădălina a insinuat şi că Daminuţă ar fi fost violent.

În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită. Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei„, a dezvăluit soţia lui Cristian Daminuţă.

Citeste si Imaginea modestiei! Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viaţă normală, deşi învârte milioane de euro. VIDEO