Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară: „Aveam o presimțire că ceva este neregulă”

Constantin Enceanu a povestit pentru Romania TV că a avut o presimțire înfiorătoare în ceea ce privește clinica la care a mers Petrică Stoian și că a încercat de două ori să-l oprească pe maestru.

10 nov. 2021, 22:22
Constantin Enceanu a încercat să-l convingă pe Mîţu Stoian de DOUĂ ori să nu se ducă la clinica pentru terapie hiperbară: „Aveam o presimțire că ceva este neregulă”

Constantin Enceanu a vorbit la Romania TV despre presimțirea înfiorătoare pe care a avut-o în ceea ce privește decizia maestrului Petrică Mîțu Stoian de a merge la clinica privată din Reșița pentru a se trata de simptome post-Covid.

„Nu ştiu de ce. Aveam o presimţire că ceva este în neregulă, mai ales că l-am întrebat: de unde ştii tu de clinica asta? Mi-a zis: „De pe net, de pe Facebook ştiu”.

N-ai găsit altă clinică decât aia de la Cuca Măcăii, cum mai glumim noi? Nu, că e bine. Dar de unde ştii că e bine?

Constantin Enceanu, în ziua înmormântării lui Petrică Mîţu Stoian: Cred că şi el aşteaptă ca lucrurile să fie elucidate şi să se afle adevărul

Am insistat. Am presimţit eu că ceva nu e în regulă. Am abordat subiectul ăsta de două ori cu el. O dată când am terminat filmările şi o dată când ajunsese el în Craiova şi oarecum convorbirea noastră telefonică era pe final…I-am spus: băi, eşti nebun? Chiar eşti hotărât să pleci? Da, frăţioare. Vreau să mă fac bine sănătos. Asta a fost toată discuţia.

Mi-a spus că 15 sau 20 de şedinţe i-au recomandat (cei de la clinica), dar până la urmă a ales 15 şedinţe să facă.”, a mai adăugat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „Petrică Mîţu Stoian mi-a spus că se operează la inimă în ianuarie. A fost nevoit să o amâne un an de zile din cauza evenimentelor”

Petrică Mîţu Stoian şi-a dorit foarte mult să iasă la pensie de la Ansamblul Maria Tănase, a dezvăluit Constantin Enceanu, precizând că „a fost o chestie bruscă asta cu ieşitul la pensie”.

„Nu vă imaginaţi că într-un ansamblu programul e aşa de rigid. Nu voia să mai depindă de program. Doar 3 luni de zile a apucat să se bucure de asta”, a spus Enceanu la România Tv.

„Am vb cu el când a ajuns la craiova, îmi povestea de aglomeraţie şi, printre altele, că abia aşteaptă să plece. Voia să se pensioneze. Nu a dat niciodată semne de oboseală. Nu era genul care, dacă avea ceva, să nu ne spună. Mi-a spus, de exemplu, că se operează la inimă în ianuarie. A amânat de un an de zile operaţia tocmai pentru că avea evenimente..

Constantin Enceanu a cedat în direct la Măruță și a început să plângă în hohote! „Doamne nu ești drept!” VIDEO
Apoi aud că a intrat în stop cardio-respirator. Cât vorbeam la telefon a ieşit cineva şi a zis că a murit. Eram pe şosea, am urlat ca un nebun…. Nu se poate să-l pierzi aşa repede…. Eu cu Petre nu am putut să mă cert niciodată. El nu îţi dă motive să te cerţi cu el”, a spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu a mărturisit că a aflat vestea despre decesul lui Petrică Mîţu Stoian de la impresarul său. Interpretul a spus că în acel moment a oprit maşina şi a început să urle de durere.

„Îmi e greu să spun ce e în sufletul meu. O durere imensă. Când am aflat că se îndreaptă în lumea cea fără dor eram la telefon cu impresarul dumnealui. Mi-a spus ‘Costele, Petre a plecat’. Am oprit maşina, m-am dat jos din maşină şi am urlat ca un nebun. Am simţit nevoia să mă răzbun pe soarta asta cruntă ce a avut-o. Am urlat de durere. Am avut un frate adevărat pe care mă puteam baza la orice oră din zi şi din noapte.