Constantin Enceanu a cedat în direct la Măruță și a început să plângă în hohote! „Doamne nu ești drept!” VIDEO

Constantin Enceanu a fost invitat la emisiunea lui Măruța unde a vorbit, copleșit de durere, despre moartea dragului său prieten Petrică Mâțu Stoian, o veste care l-a șocat pe colegul de breaslă al regretatului artist.

08 nov. 2021, 21:24
Constantin Enceanu a cedat în direct la Măruță și a început să plângă în hohote! „Doamne nu ești drept!” VIDEO

Constantin Enceanu, artist de muzică populară și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mâțu Stoian, a făcut mărturisiri copleșitoare în cadrul emisiunii lui Măruță, unde a vorbit despre șocul suferit în momentul în care a aflat de moartea neașteptată a artistului.

Enceanu a dezvăluit cu emoție că el și Petrică Mâțu Stoian au fost „frați de suflet” și că aflase cu puțin timp înainte de moartea fulgerătoare a dragului său prieten, că regretatul artist urma să plece la o clinică în Reșița pentru a se trata de simptome post-Covid.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian face publică ultima convorbire cu artistul: Mi-a zis că îl stabilizează și vine acasă!

„Incredibil cum este viața asta, cum este soarta omului, pur și simplu suntem șocați. Mi-era ca un frate, sunt puțini frați care se înțeleg cum mă înțelegeam eu cu Petre ne înțelegeam din priviri.

Am aflat de clinică joi, când filmam cu Steliana. Când am terminat filmările, ne-a spus „Bine că e ultima zi de filmare. Eu plec 15 zile undeva la o clinică în Reșița să mă tratez. Vreau să mă refac, am simțit ca am ceva la plămâni”. El bănuia ca avea ceva la plămâni. El bănuia ca ar fi avut Covid. I s-a spus după CT-ul pe care l-a făcut că avea sechele post-Covid și a realizat ca în perioda când s-a simțit rău avusese Covid, dar el fiind vaccinat cu ambele doze și fiind sub tratament pentru inimă nu le-a luat în serios, a luat un paracetamol.” a dezvăluit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „Am început să urlu cât m-au ținut plămânii”

Enceanu a spus și cum a aflat de moartea lui Mâțu Stoian, dar și despre efortuile pe care le-a depus alături de alți colehi precum Steliana Sima, de a-l transfera pe artist de la clinica din Reșița la un spital din București.

Elena Merişoreanu, prăbuşită de durere după moartea lui Petrică Mîţu Stoian

Prietenul artistului, copleșit de durere din cauza morții lui Mâțu Stoian, a izbucnit în lacrimi când a relatat momentul exact al morții artistului. Enceanu a spus că era la telefon cu impresarul Doru Gușman, ce se afla la ATI Reșița să afle mai multe despre Mâțu, când cineva anunțat subit moartea lui Petrică Stoian.

„Vestea am primit-o sâmbata seara, eram la țară și m-am uitat pe telefon, erau 15 apeluri pierdute și văd un mesaj de la Simona Gheorghe de la Romania TV „Uitați ce s-a întâmplat. Am auzit de domnul Petrică” și m-a șocat, căci în urmă cu o seară înainte vorbisem cu el….Șocul mare ști care a fost, că aranjasem totul, să-l aducem din Reșița cu un avion la București, rezolvasem totul, să il internăm la un spital aici la București și cu un minut înainte să intre Simona în direct „Fii atent, a intrat în stop cardio-respirator, daca scapă, Doamne ajută!”. Îl sun pe Doru Gușman, impresarul, care era acolo la ușă la ATI, a început să plângă „Nu se poate poate, îl pierdem moare, moare!” cât vorbeam eu cu el a spus cineva de acolo „A murit”. Nu mi-a venit să cred. Am oprit mașina, că veneam de la țară, și am început să urlu cât m-au ținut plămânii am zis „Doamne nu ești drept, nu se poate!” nu mi-a venit să cred. „, a mărturisit în lacrimi Constantin Enceanu.