O linguriţă de miere amestecată cu bicarbonat face minuni. Rezultate miraculoase în doar zece minute

Mierea de albine în combinaţie cu bicarbonatul de sodiu face minuni pentru ten. Rezultatele se văd imediat. Trucul minune te va face să uiţi de produsele cosmetice scumpe din magazine.

12 nov. 2021, 07:36
O linguriţă de miere amestecată cu bicarbonat face minuni. Rezultate miraculoase în doar zece minute

O linguriţă de miere amestecată cu bicarbonat face minuni pentru ten. Vei uita rapid de produsele cosmetice pe care le cumpărai din magazine.

O linguriţă de miere amestecată cu bicarbonat face minuni. Trucul minune pe care trebuie să-l încerci

Pentru prepararea măştii ai nevoie de o lingură de miere de albine şi jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să adăugaţi cele două ingrediente într-un bol şi să le amestecaţi până când se formează o pastă.

Aplicaţi pasta obţinută pe faţa curată şi uscată, evitând zonele sensibile precum pielea din jurul ochilor şi a buzelor. Lăsaţi maasca să acţioneze timp de 10 minute, apoi îndepărtaţi cu multă apă. Folosiţi un prosop moale pentru a vă şterge, apoi aplicaţi o cremă hidratantă. Utilizaţi această mască o dată sau de două ori pe săptămână.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat amestecat cu sare în cuptor. Cinci trucuri care îţi vor uşura viaţa

Ce efecte are masca cu miere şi bicarbonat

– Reduce petele întunecate de pe piele.

– Previne ridurile și alte semne de îmbătrânire.

– Elimină acneea și este ideal pentru pielea cu tendința de a fi grasă.

– Funcționează ca un demachiant facial pentru a îndepărta impuritățile de pe piele.

– Poate fi folosit ca exfoliant natural.

– Este un bun remediu pentru pielea uscata și/sau sensibilă datorita puterii sale hidratante.

– Accelerează procesul de vindecare al rănilor și calmează simptomele cauzate de mușcături.

Beneficiile mierii de albine asupra pielii:

Puţine persoane ştiu că mierea de albine are proprietăţi antiseptice. Datorită enzimelor sale naturale, mierea exercită o acțiune dezinfectantă care ajută la eliminarea toxinelor și a altor murdării de pe față, menținând-o astfel mai curată și prevenind apariția impurităților.

De asemenea, mierea este şi un bun exfoliant. Datorită conținutului ridicat de zahăr, acest produs ajută la eliminarea acumulării de celule moarte de pe piele. În acest fel, mierea ne revitalizeaza fața și promovează regenerarea celulara.

Datorită bogăției sale în vitamine și minerale, mierea este considerată un puternic hidratant natural care poate menține pielea hidratată pe tot parcursul zilei.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru piele

Datorită texturii sale, bicarbonatul este foarte eficient în îndepărtarea celulelor moarte și a altor urme de murdărie acumulate pe pielea feței, lăsând-o astfel mult mai netedă și mai strălucitoare.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este bogat în substanțe alcaline, ceea ce îi conferă un efect care reglează pH-ul feței. În acest fel, reduce excesul de grăsime și grăsimea feței, motiv pentru care este un produs excelent și în cazul tenului gras sau predispus la acnee.

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la ameliorarea unor simptome de uscăciune, cum ar fi mâncărimea și inflamația pielii. În plus, reduce și roșeața cauzată de și înțepături și favorizează procesul de vindecare a rănilor.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat în omletă. Trucul pe care trebuie să îl ştie orice gospodină