Studentă la medicină moartă după ce a fost diagnosticată greşit de mai multe ori. Mama fetei ameninţă: Merg mai departe. Pe fata mea nu o mai aduc înapoi, dar pentru alţii

O tânără de 21 ani de ani care visa să ajungă asistentă a murit cu zile, ucisă de un sistem medical bolnav, în care, paradoxal, și-a pus toată încrederea și speranța. A ajuns la spital cu dureri infernale și a fost diagnosticată greșit de trei ori. Abia a patra oară medicii și-au dat seama că viața ei atârnă de un fir de ață, însă a fost prea târziu ca să o mai salveze. Rudele fac acuzații grave de malpraxis, iar spitalul a deschis o anchetă internă.
Alina Costache
15 nov. 2021, 17:08
Studentă la medicină moartă după ce a fost diagnosticată greşit de mai multe ori. Mama fetei ameninţă: Merg mai departe. Pe fata mea nu o mai aduc înapoi, dar pentru alţii

Mihaela avea 21 de ani și era studentă a Facultății de Medicină din Galaţi. În data de 28 octombrie a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați cu dureri de spate. A fost trimisă acasă cu un diagnostic greșit și cu o rețetă în care i s-au prescris calmante.

Acesta a fost doar începutul calvarului pentru Mihaela și familia ei.

„Am stat şase ore până să i se pună un diagnostic şi o reţetă. Un diagnostic greşit, fără să se apropie de ea. Pur şi simplu a întrebat-o de ce a venit, ea a zis că o doare spatele şi i-au pus diagnostic lombosciatică. Ne-a trimis acasă cu tratament …. Durerile nu s-au oprit. Vineri a mai stat şi tot spunea că o doare. Sâmbătă dimineaţă am venit la ora 10 iar la urgenţă. Doamnele de la Urgenţă mi-au spus: „A, veniţi iar pentru o durere de spate?”, a povestit mama fetei.

Au urmat apoi încă două vizite la Urgenţe încheiate cu același diagnostic greșit. Abia când s-a întors la spital pentru a patra oară, iar mama tinerei le-a arătat medicilor ca fata are un abces, iar fata a fost internată.

„Iniţial tot lombosciatică i-au pus. Apoi i-am aratat doamnei doctor poza cu abcesul şi când a văzut atunci s-a schimbat la 180 de grade, mai povesteşte mama fetei. „Chemaţi repede chirurgul ca fata asta are abces şi o sa moara!”, ar fi spun medicul, conform rudelor fetei.

Chirurgul care a venit să o vadă i-ar fi zis mamei că fata nu stă la consult.

„Am zis poate se poate sa i dam un calmant macar sa stea la consult a inceput sa tipe la mine sa ma uit in spatele spitalului ca sunt o groaza de cazuri de covid ce mi trebuie calmante, anestezist de unde sa ia. Să vorbesc cu Raed Arafat sa angajeze oameni”, povesteşte distrusă mama studentei.

Citeşte şi: Bebeluş mort de frig în grădina casei sale. Mama şi bunica, arestate pentru omor

La scurt timp, tânăra a leșinat. Mama fetei, furioasă pe medici, a luat-o acasă, însă starea ei se înrăutățea. Duminică dimineață, Mihaela s-a întors la spital cu stări de vomă și febră mare. A fost operată, însă la scurt timp organele sale au început să cedeze pe rând. Corpul era prea slăbit.

Duminică, studenta de 21 de ani a murit la spital.

Mama Mihaelei a depus o plângere și vrea să sesizeze și Parchetul după ce primesc rezultatul necropsiei. „Merg mai departe. Pe fata mea nu o mai aduc înapoi, dar pentru alţii”, spune mama fetei.

Reprezentanții spitalului susțin că Mihaela ar fi beneficiat de toate îngrijirile medicale și investigatiile necesare.

Citeşte şi: Larisa, mama fetiţei care şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit în Oradea, a murit în ziua în care fiica ei a fost înmormântată

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Metoda simplă prin care îți găsești telefonul pierdut, chiar dacă e oprit. Orice utilizator trebuie să o cunoască
Capital.ro
Ungurii vor fi STĂPÂNII României. Dau lovitura finală: Pornim la drum
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Bani de la stat pentru românii care vor mașini electrice! Ce trebuie să facă?
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana
Capital.ro
Schimbare în TOATE MAGAZINELE din România. Acest lucru va deveni INTERZIS prin lege
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'