Bebeluş mort de frig în grădina casei sale. Mama şi bunica, arestate pentru omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au cerut arestarea femeii care l-a născut. De asemenea, a fost propusă şi arestarea bunicii bebeluşului. Ambele femei sunt acuzate că au abandonat bebeluşul în grădină, iar acesta a murit de frig.

15 nov. 2021, 14:55
Bebeluş mort de frig în grădina casei sale. Mama şi bunica, arestate pentru omor

O femeie şi fiica sa, din judeţul Galaţi, au fost arestate preventiv după ce tânăra a născut, iar apoi cele două femei au abandonat bebeluşul în grădină. Bebeuşul a murit din cauza temperaturilor scăzute.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în perioada 9-11 noiembrie, una dintre inculpate, după ce a ajutat-o pe fiica sa (inculpată) să nască un făt viu, a îndemnat-o pe aceasta să abandoneze nou-născutul, sub motivul că nu are cum să îl îngrijească. Ulterior, cele două inculpate au dus nou-născutul în grădina din faţa casei, unde l-au abandonat, expunându-l la temperaturi scăzute, l-au lipsit de îngrijirea necesară şi, astfel, i-au cauzat decesul”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citeşte şi: Scene îngrozitoare în Timiș. O vacă a fost legată și târâtă fără milă cu un tractor. Reacția halucinantă a agresorului VIDEO

Cele două femei au fost prezentate Tribunalului Galaţi, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: O fată de 15 ani a murit şi alţi patru tineri sunt răniţi după ce mașina condusă de o șoferiță de 20 de ani a lovit un copac VIDEO