Lora şi-a pierdut un frate. Artista este orfană de ambii părinţi: „Am clacat în spital, era să mor”

Lora şi-a pierdut un frate. Artista a trăit o adevărată dramă, când avea doar câţiva anişori, şi-a pierdut tatăl, iar la începutul acestui an, mama ei s-a stins din viaţă, din cauza unei boli grave. Recent, blondina a dezvăluit că a mai avut un frate, care a murit la câteva luni de la naştere.

26 nov. 2021, 12:28
Lora şi-a pierdut un frate. Artista este orfană de ambii părinţi: „Am clacat în spital, era să mor”
Lora şi-a pierdut un frate

Lora şi-a pierdut un frate. Vedeta încearcă să fie puternică, după ce mama ei a murit acum aproximativ un an, după o luptă lungă cu cancerul. A făcut tot posibilul să o salveze, mergând la cei mai buni medici, însă boala a recidivat, iar într-un final, femeia a decedat.

Lora şi-a pierdut un frate

Printre alte dezvăluiri, artista a declarat că, pe lângă părinţii săi, a pierdut şi un frate. Avea doar câteva luni de la naştere, când a murit, lucru care a marcat-o foarte mult pe mama ei.

A început perioada chimioterapiei, şi partea frumoasă a perioadei, dacă pot să o numesc aşa, a fost că mama mea a refăcut relaţia cu mama ei naturală şi a locuit cu ea pe toată durata chimioterapiei.

A fost operată în Turcia şi s-a eliminat complet tumora, nu mai avea cancer. În locul unde a fost extirpată, la cinci ani, a început să aibă nişte simptome şi nu a zis nimic. Am avut aceeaşi problemă, nu a spus nimic ca să nu mă îngrijoreze.

În perioada aia am şi divorţat. S-au întâmplat atât de multe lucruri…

Eu am clacat în spital, când am văzut că nu iese din operaţie, era să mor. A fost un moment foarte greu, m-am simţit abandonată de multă lume, şi neînţeleasă. Nu interesa pe nimeni ce fac eu.

Îmi amintesc râsul ei şi stilul sarcastic cu care descria lipsa de logică a oamenilor. Consumul cel mai mare era când se gândea la mine şi la fratele meu.

Eu am mai avut un frate, care a murit la câteva luni de la naştere. Dar nu a mea a fost drama asta, a fost a mamei“, a declarat Lora, potrivit giveawayromania.com.

Citeşte şi: Lora rupe tăcerea despre moartea mamei sale. Cum a descoperit că are cancer: „Când eram la liceu, se plângea de nişte junghiuri la sân”

Cum a descoperit că mama ei are cancer

Lora a vorbit și despre momentele când mama ei a dat primele semne de boală, pe când artista era încă în liceu. Mai târziu Lora i-a achiziționat mamei o casă, iar când a revăzut-o, aceasta avea sânul bandajat și astfel a aflat groaznicul adevăr despre problemele grave de sănătate.

Eu am crescut o perioadă la bunici, până să îşi ia mama toate diplomele. A fost greu. Încă din perioada liceului, mama se plângea de nişte junghiuri la sân. Ţin minte că avea nişte noduli, de când eram eu la liceu.

Ea tot voia să stea în natură, aşa că i-am luat o casă cu un teren în judeţul Vaslui. Când mă duc la ea, era cu sânul bandajat. Şi atunci am avut o discuţie foarte aprinsă. I-am zis că dacă vrea să mai fie mama mea, se duce a doua zi, la prima oră, la doctor. A fost ceva foarte ciudat, pentru noi toţi, cei care ştiam că este farmacistă, un om care chiar ştie despre ce-i vorba.”, a mai mărturisit Lora.