Lora rupe tăcerea despre moartea mamei sale. Cum a descoperit că are cancer: „Când eram la liceu, se plângea de nişte junghiuri la sân”

Lora a vorbit la podcastul lui Măruță despre marea tragedie a vieții sale, moartea mamei care a survenit în urma dignosticului necruțător de cancer la sân.

25 oct. 2021, 17:19
Lora rupe tăcerea despre moartea mamei sale. Cum a descoperit că are cancer: „Când eram la liceu, se plângea de nişte junghiuri la sân”

Cântăreața Lora a vorbit la podcastul lui Măruța despre familie și despre momentul copleșitor când mama  artistei a început să dea primele semne ale unei probleme de sănătate, extrem de grave.

Cântăreța Lora a trecut prin momente cumplite în urmă cu un an când mama ei s-a stins din viață după ce fusese diagnosticată cu cancer la sân.

Lora a povestit extrem de emoționată cum tatăl ei, medic chirurg, a murit pe când ea era doar un copil în vârstă de patru ani, iar mama sa nu și-a mai refăcut viața alături de altcineva.

Artista a menționat că părinții ei s-au cunoscut în studenție, amândoi frecventând cursurile Universității de Medicină și Farmacie din Iași.

„Mama mea a fost răpusă de cancerul la sân. Văd puţin lucrurile altfel acum. Am atins un prag al durerii atât de mare, încât pur şi simplu m-am transformat. Mama mea a fost o fiinţă foarte sensibilă, hipersensibilă. După ce a murit tata, nu şi-a mai refăcut viaţa. Aveam patru ani atunci, l-a iubit foarte mult.
Tatăl meu era medic chirurg, genul acela care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era la Farmacie, amândoi studenţi la Iaşi.”, a relatat Lora.

Lora a vorbit și despre momentele când mama ei a dat primele semne de boală, pe când artista era încă în liceu. Mai târziu Lora i-a achiziționat mamei o casă, iar când a revăzut-o, aceasta avea sânul bandajat și astfel a aflat groaznicul adevăr despre problemele grave de sănătate.

„Eu am crescut o perioadă la bunici, până să îşi ia mama toate diplomele. A fost greu. Încă din perioada liceului, mama se plângea de nişte junghiuri la sân. Ţin minte că avea nişte noduli, de când eram eu la liceu.
Ea tot voia să stea în natură, aşa că i-am luat o casă cu un teren în judeţul Vaslui. Când mă duc la ea, era cu sânul bandajat. Şi atunci am avut o discuţie foarte aprinsă. I-am zis că dacă vrea să mai fie mama mea, se duce a doua zi, la prima oră, la doctor.
A fost ceva foarte ciudat, pentru noi toţi, cei care ştiam că este farmacistă, un om care chiar ştie despre ce-i vorba.”, a mai mărturisit Lora.

Lora se pregătește să aibă un copil. Vedeta a mărturisit cum a influențat-o mama ei în luarea acestei decizii

Artista Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu se află într-o relație de ani de zile, iar fanii se așteaptă ca în orice moment cei doi să facă nuntă și chiar să aducă pe lume un copil.

În cadrul unei sesiuni , pe Instagram, Lora a dezăluit fanilor care sunt planurile ei pentru întemeierea unei familii.

La întrebarea unuia dintre fani care au vru să știe dacă vedeta vrea să înfieze un copil, Lora a răspusn extrem de sincer, ba chiar a mărturisit și motivul pentru care și-ar dori o familie „inedită”.

”Ți-ar plăcea să adopți?”, este întrebarea venită din partea unui internaut mai curios, care a generat imediat o reacție din partea artistei.

Lora a recunoscut că își dorește foarte mult să adopte un copil, mai ales pentru că cea mai dragă ființă, mama sa, care a decedat anul trecut, din cauza unei boli grave, fusese la rândul ei adoptată.

”Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost răspunsul surprinzător oferit de Lora, căci, nu multă lumea știa până la acest moment că cea care a adus-o pe lume, de fapt, a fost adoptată de o familie cu suflet mare, relatează SpyNews.