Horoscop dragoste pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Ce nativ face pasul cel mare

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce le aşteaptă pe zodii în luna decembrie când vine vorba de viaţa amoroasă.

04 dec. 2021, 20:22
Horoscop dragoste pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Ce nativ face pasul cel mare

Horoscop dragoste pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici:

BERBEC horoscop dragoste. Luna decembrie e o lună de acţiune. Cei care sunt statornici vor fi atât de nebădăioşi că vor crea nişte probleme. Să lase tonul de critică şi apostrofările. Armonie şi bucurie pentru Berbeci. E posibil să apară şi blocaje în relaţie. Problemele sunt minore şi vor trece. Nativii singuri au o şansă unică, să întâlnească o persoană interesantă, se poate ajunge şi la căsătorie.

TAUR horoscop dragoste. În ziua de 4 e şi eclipsa şi e pe casa a 8-a. Aduce o revelaţie pe plan sentimental pentru Taur. Cei implicaţi în relaţii vor trece printr-o experienţă extraordinară. Cei care nu au o relaţie vor găsi o legătură interesantă ce poate la căsătorie.

GEMENI. Relaţia Gemenilor trece undeva printr-o criză. Ei sunt obişnuiţi să analizeze ce a mers, ce nu a mers, de ce nu a mers. Sunt mulţi care nu acceptă compromisuri. Zic că dacă nu accepţi se duc şi bagă actele de divorţ. Recomandat e ca deciziile pe care le iau să fie bazate pe o analiză mai îndelungată.

RAC. Sunt foarte consecvenţi, îşi doresc familie. Au în decembrie tendinţa de a face din ţânţar armăsar. Cei implicaţi în relaţii se pot decide să renunţe şi să accept un alt viitor. Racii nu trebuie să ia decizii pe moment, trebuie să judece la rece, lucid. Dacă simt un impuls să facă exact opusul, să se gândească mai bine. Nativii singuri devin deschişi emoţional abia la jumătatea lunii decembrie. E posibil ca până atunci să pună ochii pe cineva.

LEU. Dacă tot anul a fost cum a fost, păi năbădăi mai multe vor face acum. Au tendinţa să devină mai introvertiţi şi să-şi analizeze nişte dorinţe vizavi de relaţia de cuplu. Leul când rage ori îi pune pe toţi pe fugă, ori dă semnalul că e liber. S-ar putea să fie surprinşi şi să primească nişte lucruri la care nu se aşteaptă. Vor lua nişte decizii bune pentru ei, pentru că sunt egoişti.

Horoscop special: Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 vine cu provocari uriase

FECIOARĂ. E bine să rămână prudenţi. Tentaţiile vin şi pentru cei care sunt căsătoriţi sau într-o relaţie. Sfatul este, atenţie mare, vedeţi ce vi se promite şi ce vi se oferă şi voi sunteţi cei care luaţi hotărâri. Cei singuri găsesc nişte şanse ispititoare, dar de fapt sunt aventuri de scurtă durată.

BALANŢĂ. Există decembrie care să aducă multe rezultate bune, dar şi situaţii imprevizibile. E o lună grea, tulburătoare. Vine cu oferte luna, dar şi cu dezechilibru. E o lună complexă, care e mare consumatoare de energie. Au şi sentimente de disconfort şi de teamă.

SCORPION. Perioada cu eclipsa îi determină să-şi plătească greşelile făcute în acest an. E o perioadă tensionată pentru nativii din Scorpion. Au nevoie de multă atenţie pentru a face faţă tuturor provocărilor. Spre finalul lunii tensiunile se domolesc şi abia atunci se pot bucura de echilibru în dragoste.

SĂGETĂTOR. S-ar putea să simtă că s-au trezit în mijlocul unui uragan. Toate probleme de anul acesta din cuplu.. ei sunt singurii care ştiu să camufleze. Dar acum vin nişte rezolvări. Ei trebuie să fie stâlpi pentru familie. Secretul e să aibă grijă cu cine flirtează.

CAPRICORN. Viaţa sentimentală poate trece printr-o criză, însă e de bun augur. Poate să descopere adevărata natură a partenerului lor. Tac din gură, te studiază, descoperă punctul tău slab şi acolo te-a lovit. Cei care sunt singuri au şansa să-şi întâlnească sufletul – pereche.

VĂRSĂTOR. Va căuta să readucă flacăra iubirii în cuplu. Ştie cum să găsească soluţii în situaţii tensionate.

PEŞTI. Trăiesc din dragoste, dar în luna decembrie duc dragostea la o cotă superioară. Fac proiecţii referitoare la cum poate relaţia lor să evolueze mai bine. Ştiu să se bucure de intimitate, tandreţe şi te prezenţa partenerului.

Horoscop bani decembrie 2021. O lună complexă din punct de vedere financiar. Zodiile care se vor confrunta cu instabilitate financiară, zodiile care îşi vor majora veniturile