Horoscop special: Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 vine cu provocari uriase

Lunile Noi ne dau, in general, ocazia de a capata claritate cu privire la un nou capitol de viata ce se anunta pentru urmatoarele doua saptamani.

03 dec. 2021, 22:51
Horoscop special: Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 vine cu provocari uriase

Horoscop special:

Suntem in plin sezon de eclipse de final de an si ne pregatim pentru ultima Luna Noua a acestui an iar noi ne dorim cu totii mai multa liniste si pace. Insa nu degeaba se numeste „sezonul eclipselor” pentru ca inca suntem in miezul energiei lor speciale. Finalul primei saptamani de decembrie aduce eclipsa de Soare si Luna Noua in semnul mutabil de foc al Sagetatorului. Stim ca Lunile Noi aduc noi inceputuri insa aceasta este diferita. Vom simti ca un anumit capitol din viata se incheie. Energia aceasta de final se datoreaza faptului ca avem parte de ultima eclipsa din axa Sagetator-Gemeni care a inceput pe 5 iunie 2020.

HOROSCOP ULTIMA LUNA NOUA 2021! 4 decembrie – Luna Noua in Sagetator cu eclipsa de soare. Ce TEMA iti seteaza pentru 2022?
Avem de-a face cu un moment intens care ne aduce cu picioarele pe pamant – pe Noul Pamant – deci sa il tratam cu atentia si seriozitatea pe care il merita. Data de 4 decembrie anunta un strigat de trezire de a fi onesti, deschisi si pregatiti pentru montagne-russe-ul vietii care apare inevitabil ca si curs firesc de trai.

Eclipsa de Soare din Sagetator ne impinge sa ajungem la o concluzie curajoasa.
Lunile Noi ne dau, in general, ocazia de a capata claritate cu privire la un nou capitol de viata ce se anunta pentru urmatoarele doua saptamani – pana la Luna plina urmatoare si chiar pana peste sase luni cand apare Luna plina corespondenta.

Cristina Demetrescu, despre fenomenul astronomic care afectează toate zodiile. Luna Neagră, Mercur şi Karma fac ravagii înainte de Sărbători
Iar cand o Luna Noua este acompaniata de o eclipsa solara – deci atunci cand Luna arunca umbra peste Soare – intensitatea momentului este amplificata, intarindu-ne motivatia de a ne recunoaste emotiile cele mai profunde si sincere, de a sta demn si drepti in propria constiinta de sine si de a lua initiativa de a avansa cu curaj pe o cale cu totul si cu totul noua.

Acest spirit aventuros, de pionierat, specific eclipselor este amplificat de faptul ca pe 4 decembrie evenimentul astral are loc in zodia curajoasa, a oamenilor liberi, asumati si extroverti a Sagetatorului, condusa de Marele Benefic Jupiter. Asadar, sa ne asteptam la schimbari ce au loc in preajma acestei Luni Noi care se centreaza in jurul cautarii adevarului, a calatoriilor pe termen lung, modului de a gandi si a credintei.

Horoscop special: O conjunctie cu Mercur pune accent pe comunicare
Unul din aspectele principale ale acestei Luni Noi in Sagetator si a eclipsei de Soare este conjunctia cu mesagerul Mercur, planeta comunicarii si tehnologiei, cea care da culoare felului in care gandim si ne exprimam. Iar cand acesta este in Sagetator, cu siguranta suntem tentati sa vorbim intr-un mod mai fara filtru, cenzura, chiar filozofic, plin de viata si cu opinii bine conturate.

Jupiter tinde sa dea un ton de „mai mare si mai tare e mai bine” la orice atinge, deci felul in care vom vorbi despre ce ne dorim sau despre epifanii ori schimbari de directii de viata nu va fi deloc subtil.

Uranus creeaza o tensiune nervoasa si chiar schimbari din senin
Luna Noua din 4 decembrie va forma si un aspect mai atipic si rar cu Uranus, planeta schimbarilor subite si a rebeliunilor, care acum se afla in semnul fix de pamant Taur. Asta poate aduce o energie mai electrizanta si nervoasa care sa ne faca sa ne simtim anxiosi si nelinistiti. Poate duce chiar la unele incidente care sa ne impinga sa facem schimbari provocatoare in viata de zi cu zi sau sa ne schimbam abordarile pentru planurile de anvergura pe care le avem.

Desi de obicei gandim despre Lunile pline ca sunt cele care ne fac sa nu dormim, de aceasta data luminatia din 4 decembrie va avea un efect similar din cauza lui Uranus. Daca va treziti la 2 noaptea si nu puteti readormi, luati-o ca pe o oportunitate de a capata claritate cu privire la schimbarile pe care le-ati face in conditii ideale naturale versus cele pe care trebuie sa le faceti pentru ca sunteti fortat de viata si conjuncturi ; folositi ocazia de a gasi o cale de a reduce aceasta diferenta intre cele doua versiuni.

Horoscop special: Saturn ofera o vibratie de impamantare
Desi avem tendinta sa gandim despre Saturn ca fiind acest dur al tuturor planetelor care ne impune restrictii, limitari si granite, tot el este si cel ce ne da structuri bune si stabilitate. Acest lucru ne ajuta acum cu atat mai mult cu cat vom fi prinsi intr-un plan de joc pragmatic in aceasta configuratie astrala iar ajutorul dat de organizarea lui Saturn ne face sa gestionam mult mai bine si mai deschis la minte schimbarile pe care le experimentam.

In concluzie, si aceasta energie si tema de eclipsa solara si ultima Luna Noua 2021 este in spiritul intregii energii a cuadraturii Saturn-Uranus pe care am experimentat-o tot acest an. Acest du-te vino intre status quo si revolutie, structuri de fundatie si scuturari ale lor electrizante este acum si mai intens pe masura ce ne apropiem de 24 decembrie.

Fie ca va tineti pumnii ca ceea ce stiti pana acum sa va fie de folos la urmatorul nivel de viata in care veti intra sau, din contra, sa mergeti mai departe intr-un mod nou radical, energia momentului aduce provocari dar si deschideri de ochi cu mare potential in urmatoarele saptamani.

Iata impactul energiei eclipsei de Soare din 4 decembrie 2021 asupra zodiilor:

Horoscop special: Berbec
Eclipsa solara are loc in casa 9 a ta destinata aventurii, deci nu te mira ca vei dori sa faci un salt mare de credinta de a te elibera de toate restrictiile care te-au tinut in urma atat in munca cat si in viata ta personala. Fii curajos !

Horoscop special:  Taur
Eclipsa solara are loc in casa 8 a legaturilor emotionale pentru tine, deci vei fi agitat de energia sa de a sta asumat pentru orice te face sa fii mai confortabil si mai sustinut in relatiile intime pe care le ai. Ce nu mai merge trebuie schimbat. Ai nevoie de stabilitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.