Clipe de groază pentru Adelina Pestriţu în Laponia: „M-am îngălbenit la față. Întuneric beznă, pădure, animale sălbatice, nu știm drumul”

Adelina Pestriţu a decis să-şi petreacă sărbătorile de iarnă într-una dintre cele mai frumoase zone ale lumii, ţinutul lui Moş Crăciun. Numai că vacanţa petrecută în Laponia i-a fost umbrită de un eveniment neplăcut, care s-ar fi putut sfârşi tragic.

01 ian. 2022, 10:00

Adelina Pestrițu a publicat, pe reţelele sociale, o serie de imagini desprinse parcă din basme. Însă dincolo de peisajul feeric, vedeta a avut parte de momente de groază după ce a rămas cu mașina blocată în zăpadă, aproape de miezul nopții.

Împreună cu Virgil şi cu fiica lor, Adelina a decis să meargă să vadă Aurora Boreală. Ulterior, au vrut să viziteze împrejurimile, dar au rămas blocaţi cu maşina în zăpadă. Bruneta a recunoscut că s-a speriat foarte tare în primul rând pentru că era cu fiica ei în maşină, apoi pentru că nu era nimeni căruia să-i ceară ajutorul.

Deși au încercat din răsputeri să împingă mașina, Adelina și Virgil nu au avut succes.

Clipe de groază pentru Adelina Pestriţu în Laponia

După nu mai puţin de opt apeluri la serviciul de urgenţă SOS, celor doi le-a venit ideea să cheme un taxi, căruia i-au trimis locaţia.

Ne-am “îmbarcat” și am pornit spre “nicăieri”, necunoscând locul. Ușor, drumul nostru ne-a dus într-o pădure, oarecum aproape de un resort cu igloo, însă o potecă plină de zăpadă. Totul alb, superb. Eu numai cu telefonul în mâna, cu funcția Night activată. Când îl aud pe Virgil (care este un șofer desăvârșit) “Gata! Nu mai înaintez că alunecă!” Am crezut că glumește, dar în următoarele câteva secunde, ne-am dus cu roata din față într-o groapă plină de zăpadă, unde am și înțepenit. Pfuuu! Panică totală, mai ales că eram cu copilul.

Citeste si Loredana s-ar afla în spatele scandalului izbucnit între Ștefan Bănică Jr. și Florin Salam. De la ce a pornit confictul

M-am îngălbenit la față și mi-au trecut prin minte cele mai urâte gânduri. Noapte, 22:10, întuneric beznă, pădure în Laponia, animale sălbatice, nu știm drumul, nu o să vină nimeni după noi. Film de groază!

Virgil, stăpân pe situație și un zâmbet ușor în colțul gurii, sună la SOS. După circa 8 telefoane în care l-au redirecționat de la unii la alții, ne vine ideea să sunăm totuși la un taxi și să-i dăm locația, și să venim ulterior să o deblocăm din zăpadă.

Între timp am încercat să o împingem, să o mișcăm puțin, poate-poate. Nici vorbă! Nimic nu funcționa. Ceasul rău, pisica neagră!  Timpul trecea, copilul s-a trezit și a început să întrebe ce facem. Noi am încercat să o distragem cu desene, glume, niște biscuiți dulci, ca să treacă timpul până ne vin ajutoarele și să nu o speriem.

Am avut inima cât un purice. Totuși discutăm despre un loc necunoscut și atât de plin de capcane.

A ajuns taxiul după noi, ne-a dus la hotel, iar Virgil s-a întors după mașină să o deblocheze din zăpadă, însoțit de câțiva bărbați de la hotel, care s-au oferit să-l ajute”, a povestit Adelina pe blogul ei.

Citeste si Simona Gherghe a explicat de ce nu mai apare la Antena 1: „Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie. Hai, că trecem şi peste asta”