Simona Gherghe a explicat de ce nu mai apare la Antena 1: „Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie. Hai, că trecem şi peste asta”

Mamă a doi copii mici, Ana Georgia şi Vlad Ioan, Simona Gherghe recunoaşte că se simte epuizată. De mai bine de două săptămâni, vedeta Antena 1 este în vacanţă şi îşi petrece tot timpul cu micuţii, care îi cam pun răbdarea la încercare.

30 dec. 2021, 23:07
Simona Gherghe a explicat de ce nu mai apare la Antena 1: „Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie. Hai, că trecem şi peste asta”

Simona Gherghe, prezentatoarea reality show-ului matrimonial Mireasa, este acum mamă cu normă întreagă. Într-o postare pe Instagram, vedeta a mărturisit că îi este dor să meargă la serviciu, și asta pentru că face faţă cu greu haosului creat de Ana Georgia și de Vlad.

De ce nu mai apare Simona Gherghe la Antena 1

Deşi resimte oboseala, vedeta Antenei mărturiseşte că este foarte fericită și că, în definitiv, nu o deranjează atât de mult faptul că cei mici sunt super-activi.

Citeste si Petrică Mîţu Stoian, ultima discuţie cu Mirela Vaida. Ce i-a dezvăluit prezentatoarei tv înainte să moară

Bună, în a nu știu câta zi după Crăciun. Spuneți-mi, vă rog, că și ai voștri fac o mie de tantrumuri pe zi, că refuză să doarmă la prânz, că nu te mai poți înțelege cu ei, că este haos. Și că, uneori, e drept că îmi trece repede, parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic. Hai, că trecem și peste asta.

Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie de când am intrat practic în vacanță, de când suntem în programul acesta fără niciun program, de fapt. Asta e, recunosc, nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta, am fost și fără bunici, dar o să supraviețuim. O să plecăm în curând la munte, la schi și o să fie perfect”, a spus Simona Gherghe pe InstaStory.

Vedeta le-a povestit și fanilor ei de pe Instagram ce însemnă viața de părinte dincolo de lumina reflectoarelor. Cei mici petrec destul de mult timp cu mama lor, iar prezentatoarea TV încearcă să le facă toate poftele.

Povestea s-a încheiat așa: i-am dat pufuleți ( n.r. Vlad) , apoi a vrut ciorbă. Ideea e că am decis să nu mă mai stresez. În mod normal m-aș fi agitat că nu mănâncă…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Din ianuarie, însă, vedeta Antenei 1 revine pe micile ecrane, odată cu debutul noului sezon al show-ului Mireasa.

Citeste si Şoc în televiziune! Demisie în direct la Antene. Cine este vedeta care a părăsit postul după nouă ani

Colaborare de două decenii cu Antena 1

Simona Gherghe lucrează de 20 de ani la Antena 1 și a fost mereu una dintre vedetele de bază. Fie că a prezentat știrile, fie că a fost gazdă a unei emisiuni, aceasta s-a aflat mereu în topul audiențelor. După o absență destul de lungă, după ce l-a născut pe micuțul Ioan, aceasta a primit oferta de a primi un reality show matrimonial Mireasa, înlocuind-o pe Diana Dumitrescu.