Dani Oțil, îngropat în datorii la bănci. Ce reproş are prezentatorul TV pentru tatăl său: „”Nu a evoluat cu nimic!” VIDEO

Dani Oțil este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar până să ajungă celebru şi bogat a trecut prin multe momente mai puţin plăcute.

11 feb. 2022, 12:54
Dani Oțil, îngropat în datorii la bănci. Ce reproş are prezentatorul TV pentru tatăl său: „”Nu a evoluat cu nimic!” VIDEO
Dani Oțil, îngropat în datorii la bănci

Dani Oțil, îngropat în datorii la bănci. „Matinalul” are acum o viață lipsită de griji, are o vilă în Corbeanca, mașini, motoare, un restaurant, dar pentru toate astea a fost nevoit să facp mari sacrificii!

Dani Oțil, îngropat în datorii la bănci. Ce reproş are prezentatorul TV pentru tatăl său: „”Nu a evoluat cu nimic!”

Dani Oțil este dator în bănci, ba chiar acest subiect este des motiv de glume la TV! Primul credit l-a făcut pe când avea doar 18 ani, apoi au urmate altele, până când datoriile la bănci s-au acumulat şi există și astăzi! Prezentatorul TV a dezvăluit că din greșelile financiare pe care le-a făcut a învățat cum să nu îi calce pe urme tatălui său.

Imagini fabuloase din vila de lux a lui Dani Oţil. Cadă rotundă în baie şi cinema la subsol FOTO ŞI VIDEO

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar. Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit. Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile alea, că le-am luat atunci și m-am bucurat de ele, iar acum le plătesc”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră în restaurantul lui Dani Oţil. „Foarte urât m-am simţit!” VIDEO

Dani Oţil a mai spus că încasează bani frumoși și din reclamele pe care le face. „Există oameni care te urăsc că faci reclamă la lucruri. Acum nu știu dacă o fac din comparația pe care o fac cu viața lor, că e normal. Mi-a zis o doamnă că la morminte nu am făcut reclamă, că în rest am făcut la toate. Eu sunt ca Dorian Popa, nu vreau să dau banii pe nimic. Eu nu fac bartere în general. Eu iau banii, iar dacă vrea să îmi dea omul și produsele, eu le iau. Sunt tot felul de firme. E o companie care a vrut să îmi dea ciorapi în schimbul unor postări”, a mai povestit Dani Oţil.