Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră în restaurantul lui Dani Oţil. „Foarte urât m-am simţit!” VIDEO

Mihai Bobonete a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să intre în restaurantul lui Dani Otil. Vedeta din "Las Fierbinţi" susține că prima experiență în localul respectiv nu a fost prea plăcută, cel puțin în momentul în care a venit nota de plată.

26 apr. 2021, 22:14
Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră în restaurantul lui Dani Oţil. „Foarte urât m-am simţit!” VIDEO

Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră îm restaurantul lui Dani Oţil. În cel mai recent episod al podcast-ului pe care îl realizează, Mihai Bobonete l-a avut invitat pe Răzvan Simion. Alături de matinal, Bobonete și-a adus aminte câteva din experiențele comice sau nu, trăite alături de Răzvan și Dani.

Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră în restaurantul lui Dani Oţil

Unul dintre aceste momente are legătură cu prima dată când comediantul a mâncat în restaurantul deschis de Dani Otil. Potrivit lui Bobonete, totul a fost la superlativ, dar când a venit nota de plată nu s-a mai simțit la fel de bine. „Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani” rămâne doar cu Răzvan!”. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane, m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, reușind să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți la Podcast.

Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care a trecut. Are legătură cu Andreea Marin