Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru următorii doi ani! “Apar foarte multe cataclisme în perioada asta”

Lidia Fecioru, una dintre cele mai cunoscute astroloage din România, a făcut previziuni sumbre pentru următorii doi ani, punând accentul pe oamenii care aduc doar energii negative planetei noastre.
Filip Stan
09 mart. 2022, 08:17
Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru următorii doi ani! “Apar foarte multe cataclisme în perioada asta”

În cadrul podcast-ului “În oglindă”, Lidia Fecioru a făcut previziuni sumbre pentru următorii doi ani. Specialista a vorbit și despre pacea de la noi din țară, dar și despre un posibil război. Aceasta este de părere că în România nu va fi niciun război, însă supraviețuirea o să  reprezinte o problemă adevărată.

Lidia Fecioru, previziuni sumbre

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții! “N-am putut să iert trădarea. A luat ceva în mână și a dat în mine”

 

„Pe mine mă ia groaza de anul ăsta dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume…e ca și cum ai avea un lichean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa. Exact așa se clatină Universul ăsta. Tot ce ține de partea negativă a oamenilor, pentru că negativul a luat amploare, are influența foarte mare asupra Terrei, în sine. 

De aici ne întrebăm de ce apar foarte multe cataclisme acum în perioada asta de un an, doi, trei…tsunami, foc nu știu unde…energia Pământului este perturbată de energia pe care o creează oamenii. Au o influență asupra Terrei…energia pe care o creează oamenii, în loc să creeze pace, echilibru, noi creăm foarte multă energie negativă. O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile…nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea. Pe mine mă deranjează chestia asta, pentru că eu vreau să-mi cresc nepoții într-o țară frumoasă, liniștită, superbă”,  a spus Lidia Fecioru, în podcast-ul ”În Oglindă”.

Lidia Fecioru, mărturisiri terifiante despre dramele vieții!

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru a dezvăluit cea mai simplă cură care întărește imunitatea! Toți românii trebuie să o încerce: ”Cu 30 de minute înainte de micul dejun”

Recent, Lidia Fecioru a vorbit cu lejeritate despre dramele pe care le-a suferit în tinerețe. Bioenergoterapeutul a povestit cum s-a despărțit de primul ei soț. La doar câteva ore după cununia religioasă, aceasta a aflat că bărbatul a înșelat-o.

Copilul meu a fost trecut în acte, ca și fratele meu, pe numele tatălui meu. După mulți ani, eram deja în România, m-am dus acasă în Basarabia și l-am văzut pe trotuar. Ne-am oprit și i-am zis să îi fac cunoștință cu tatăl lui. El s-a coborât, s-a uitat la el și a zis că nu are tată. Acum au tată, pentru că eu m-am recăsătorit, fostul meu soț, de care am divorțat după 9 ani,  i-a înfiat și le-a dat numele, sunt Fecioru ca și mine și el este tatăl lor”, a povestit Lidia Fecioru.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Orașul din România unde găsești cele mai ieftine apartamente. Prețurile pornesc de la 6.000 de euro pentru o locuință mobilată și utilată. Ai Pepco, dar și Kaufland la doar doi pași
Capital.ro
România a pierdut un campion de talie europeană! A adus mare cinste țării
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost dată și îi ajută enorm
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Eu am găsit-o în groapă”. Tatăl adolescentului care a ucis-o pe Raisa a rupt tăcerea. Ce spune bărbatul despre un posibil complice
Capital.ro
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de ales
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'