O femeie a născut DE DOUĂ ORI în 9 luni şi a rămas însărcinată deşi lua anticoncepţionale

O femeie din Ţara Galilor a sfidat medicina dând naștere la doi copii în nouă luni. Ea a rămas însărcinată deşi folosea metode de contracepție, în ambele cazuri.

RomaniaTV.net
23 ian. 2013, 19:39
O femeie a născut DE DOUĂ ORI în 9 luni şi a rămas însărcinată deşi lua anticoncepţionale

Claire Ormrod, în vârstă de 26 de ani, a născut-o pe fiica ei Alice pe 6 decembrie 2011, la 25 de săptămâni, prin cezariană de urgență. Când s-a născut, Alice avea doar 500 de de grame, fiind cel mai mic copil născut vreodată în Țara Galilor, potrivit DailyMail. În ciuda faptului că a fost născută foarte devreme, Alice a supravieţuit, dar are mai multe probleme de sănătate din cauza greutăţii foarte mici la naştere.

Șapte săptămâni mai târziu, Claire Ormrod a rămas însărcinată din nou, în ciuda faptului că lua anticoncepţionale, și a născut încă un copil, pe Gareth, care cântărea exact 900 de grame la naştere, la 29 de săptămâni, tot prin cezariana de urgenţă, la data de 7 septembrie 2012.

Medicii au fost șocați de „improbabilitatea medicală” ca cei doi copii să se nască atât de aproape în timp unul de altul.

Alice şi Gareth vor fi în aceeași clasă atunci când încep școala primară în oraşul Rhyl.

Claire Ormrod, care conduce în comun o societate de arte marţiale cu partenerul ei Gareth Gee, în vârstă de 36 de ani, are trei copii mai mari, Molly, în vârstă de șapte ani, Jack, în vârstă de cinci ani și Charlie, de doi ani. Toți cinci au fost concepuţi în ciuda măsurilor de precauție.

„Cu fiecare dintre copiii mei luat anticoncepţionale sau am avut dispozitiv intrauterin”, a explicat ea. „M-am înscris pe lista de aşteptare pentru a fi sterilizată atunci când am rămas gravidă cu Gareth. Dispozitivul intrauterin se presupune a fi 99.99 la sută eficace și îl foloseam atunci când am rămas însărcinată cu trei dintre copiii mei”, a mai spus Claire.