Andreea Mantea nu se mai ascunde! A confirmat că s-a despărțit de iubitul ei. „Nu mai puteam, era toxic. Ultimul lucru toxic din viața mea”

Andreea Mantea a confirmat că a pus capăt relației pe care o avea cu bărbatul pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor, pe motiv că era o relație toxică.

27 mart. 2022, 09:35
Andreea Mantea nu se mai ascunde! A confirmat că s-a despărțit de iubitul ei. „Nu mai puteam, era toxic. Ultimul lucru toxic din viața mea”

Andreea Mantea a fost extrem de sinceră, într-un interviu acordat Cancan, și a dezvăluit ce anume a determinat-o să pună capăt relației cu bărbatul misterios.

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic!”, indiciu că, acum, singurul aspect al vieții pe care se concentrează este programul infernal de la filmările pentru “Casa iubirii”.

Andreea Mantea spune că a învățat din experiențele trecute și au ajutat-o să știe cum săă gestioneze anumite conflicte sau neînțelegeri. “Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact, de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo!”.

Prezentatoarea de la Kanal D spune că orice femeie ar trebui să trăiască experiența unei relații toxice ca să-și dea seama exact de ce anume să se ferească pe viitor.

“Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie, sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, ne-a declarat în exclusivitate Andreea Mantea.

Cine sunt bărbații celebri cu care s-a iubit Andreea Mantea

De-a lungul timpului, Andreea Mantea nu și-a ascuns niciun iubit și a dezvăluit de fiecare dată motivele despărțirii. A avut numeroase relații cu bărbați cunoscuți.

Andreea Mantea a avut o relație de două luni cu Bogdan Ivanof, iar la scurt timp l-a cunoscut pe Andrei Țârdea. Relația cu Târdea, la acea vreme însurat și soția lui fiind însărcinată, a fost cea mai controversată fiindcă i s-au aprins călcâiele după Mantea. Au avut o relație lungă, iar el a divorțat de soție și a cerut-o la scurt timp pe prezentatoare. Nu a rezistat relația lor, după un an au mers pe drumuri separate.

La o lună de când s-a despărțit de Andrei Țârdea, prezentatoarea tv s-a consolat în brațele tânărului afacerist Răni Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu. Cei doi au petrecut împreună Revelionul în 2010.

Citește și Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie: „De la o vârstă, deja e rușinos să te măriți”

A urmat o relație care nu a fost asumată. Andreea Mantea și Nasser, căsătorit și el la acea vreme, nu și-au recunoscut relația, deși au fost surprinși în ipostaze tandre de mai multe ori.

După ce a fost dezamăgită în dragoste de câțiva bărbați foarte bogați, Andreea Mantea și-a reprofilat gusturile. Vedetei i-a picat cu tronc unul dintre colegii de platou.

Andreea și Răzvan Cișmigiu nu numai că au flirtat, ba chiar s-au și sărutat sub ochii curioși ai colegilor.

Andreea Mantea a mai fost și cu Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko, cu Răzvan Voicu, Iulian Moga, Ștefan Stan, câștigătorul de la Vocea României, Cristi Mitrea, alături de care are și un copil.

Citește și Andreea Mantea, detalii despre “Casa Iubirii”! Unde se va filma noua emisiune de la Kanal D! “Nemaivăzut, nemaiîntâlnit în România”