Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie: „De la o vârstă, deja e rușinos să te măriți”

Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie. În curând, vedeta se întoarce la TV cu un nou show matrimonial, "Casa iubirii". A declarat că stă foarte bine la capitolul dragoste, însă nu se gândeşte să se mărite.

24 mart. 2022, 19:17
Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie: „De la o vârstă, deja e rușinos să te măriți”
Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie

Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie. Prezentatoarea se află într-o relaţie, însă nu s-a afişat până acum cu el. Chiar dacă îl ţine departe de lumina reflectoarelor, bruneta spune că este fericită şi împlinită, şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Citeşte şi: Andreea Mantea, clipe de panică! Fiul vedetei are probleme de sănătate! “M-am speriat” 

Ce spune Andreea Mantea despre căsătorie

Eu stau foarte bine la capitolul dragoste. Fară dragoste nu pot exista pe acest pământ. De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic.

Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu „mega” împlinită. Sau „foarte” împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place„, a declarat Andreea Mantea, pentru Click.ro.

 Unde se va filma noua emisiune de la Kanal D

Andreea Mantea a dezvăluit că este vorba de un spațiu care s-a construit de la zero, un loc care nu a mai fost văzut până acum în țara noastră. Bruneta s-a declarat extrem de impresionată de casa unde se va filma show-ul “Casa Iubirii”.

E un proiect pe care mi l-am dorit foarte, foarte tare aici, pe meleaguri românești. La un moment dat, din probleme personale, din dorințe personale, din toate cele, pentru că telespectatorii știu cât de tare m-am implicat în proiectul trecut și n-aș fi crezut că o să fie vreodată posibilă această dorință extraordinar de mare a mea.

Și acum, nu doar că s-a îndeplinit, doar că este la un alt nivel. În momentul în care am ajuns aici nu știam să merg. Mai stăteam puțin și mă uitam, mă uitam pe sus, mă împiedicam. La un moment dat am scos telefonul și am început să îmi fac selfie-uri.

Am mers pe aici, nu pot să spun că e casă, sunt două case, trei case, habar nu am, este ceva nemaiîntâlnit. Este un proiect care are un loc în care se desfășoară nemaivăzut, nemaiîntâlnit în România până în acest moment. Eu trăiesc pe un alt ritm de câteva săptămâni bune.Văd ce se întâmplă, văd câtă muncă a fost depusă, am văzut și ce oameni, ce suflete s-au înscris pentru acest proiect. Tocmai am văzut doi tineri cu dragoste la prima vedere. Iubirea este cel mai frumos sentiment de pe pământ.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Libertatea.ro.