Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus: „Am fost exclusă din societate, peste tot mi se închideau ușile”

Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus. Pe vremea când se lupta cu greutatea, artista a întâmpinat dificultăţi pe toate planurile, fiind şi motivul pentru care a decis să îşi micşoreze stomacul.

06 apr. 2022, 20:43
Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus: „Am fost exclusă din societate, peste tot mi se închideau ușile”
Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus

Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus. Chiara dacă acum are o siluetă trasă prin inel, în urmă cu câţiva ani ajunsese să cântărească nu mai puțin de 120 de kilograme. Văzând că pe plan profesional i se închid toate uşile, a hotărât să facă ceva în acest sens.

Citeşte şi: Bianca Rus are ghinion în dragoste. De ce nu şi-a refăcut viaţa după divorţ: „Nu stau lângă un beţiv”

Kilogramele în plus i-au adus numai probleme Biancăi Rus

Cântăreaţa şi-a micşorat stomacul, pentru că se simțea respinsă, inclusiv de către apropiații săi. ,,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea.

Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu puteam să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou”, a spus Bianca Rus, la Antena Stars.

Bianca Rus a făcut eforturi notabile pentru a reuși să facă față în showbiz, însă nenumăratele diete i-au șubrezit sănătatea.  ,,Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu munca. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine”, a mai spus Bianca Rus.