Bianca Rus este în doliu. Cântăreaţa a pierdut o persoană dragă: „Am căzut din picioare când am aflat”

Bianca Rus este în doliu. Vedeta trece prin momente grele, după ce a aflat că bunica ei, care a crescut-o, s-a stins din viaţă. Aceasta a izbucnit în lacrimi la TV, când a venit vorba despre persoana pe care a pierdut-o în urmă cu câteva zile.

04 feb. 2022, 09:25
Bianca Rus este în doliu. Cântăreaţa a pierdut o persoană dragă: „Am căzut din picioare când am aflat”
Bianca Rus este în doliu

Bianca Rus este în doliu. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a mărturisit că bunica ei s-a stins din viață pe 26 ianuarie, iar de atunci trăiește un calvar.

Cântăreața a declarat că a aflat vestea tristă atunci când proba nişte haine. Șocată, Bianca s-a urcat imediat în mașină și a condus 700 de kilometri pentru a ajunge la priveghiul bunicii sale.

Bianca Rus este în doliu

Pe 26 am primit vestea. E teribil ceea ce se întâmplă cu mine acum. Eram la fata care mă îmbracă și probam niște ținute, aveam de făcut un videoclip. Am primit un telefon și am auzit o voce foarte supărată și am înțeles că a murit bunica.

Am căzut din picioare, pe canapea, și nu am mai știut de capul meu, pe unde am ieșit, pe unde am venit, unde e ieșirea. Am luat mașina și am condus 700 de kilometri. Înainte să se întâmple toate astea am vorbit pe video cu ea și i-am zis: Buni, te iubesc din suflet. Te rog așteaptă-mă de Paște. Nu m-a mai așteptat. S-a dus fără să o mai văd.”, a declarat Bianca Rus la Kanal D.

Citeşte şi: Bianca Rus și Lorenna şi-au disputat acelaşi bărbat: „Să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, iar tu mi-ai furat impresarul”

Bianca Rus are ghinion în dragoste

Cântăreaţa a trecut printr-un divorț tumultos și din păcate nu a reușit să găsească o persoană potrivită care să îi cucerească inima. Recent, a dezvăluit motivul pentru care nu a reușit să își găsească sufletul pereche.

Niciodată părinții mei nu s-au băgat în relațiile mele. Ai mei sunt la 700 de kilometri distanță și vorbele le suflă vântul, eu trebuie să fiu deșteaptă, să iau tot ce este bun de la ei și sa pun în practică.

Despre fostul soț mie nu mi s-a spus nimic de rău, însă eu nu am putut să stau lângă un bețiv. Eu nu pot să stau lângă un om care bea, dacă eu nu am vicii.La început nu consuma alcool, dar apoi și-a arătat adevărata fața.

Nu o să-mi iau lângă mine un copil sau un băiat care nu știe de capul lui, nici unul care doarme sub pod. Nu vreau nici un milionar în euro. Nu aspectul fizic este foarte important, pentru mine contează să fie familist, să pot să am o căsnicie îndelungată cu el. Eu nu pot să cunosc un bărbat într-o zi”, a declarat Bianca Rus, la un post de televiziune.