Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară. A fost la un pas să fie arsă de vie: „Încă mai tremur”

Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară. În blocul unde locuieşte a izbucnit un incendiu, însă, din fericire, artista a fost evacuată de urgenţă din apartament şi s-a ales cu o zdravănă sperietură.

09 mai 2022, 15:44
Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară. A fost la un pas să fie arsă de vie: „Încă mai tremur”
În blocul unde artista locuieşte, a izbucnit un incendiu

Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară. Este vorba despre Ileana Lăceanu, care s-a speriat foarte tare când a auzit sirenele pompierilor. Aceasta se afla acasă, în apartamentul său din Slatina, când a izbucnit un incediu la o mansardă. Din fericire, nu au existat victime, iar pompierii au reuşit să stingă incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Citeşte şi: Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară

Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară

Am fost evacuati, ni s-a spus sa coboram toata lumea din bloc. Eram acasa, cand am auzit sirenele pompierilor m-am uitat si am vazut ca toata lumea alerga. Am auzit galagie pe scara, am deschis usa si ni s-a spus sa coboare toata lumea afara. S-a extins putin si la scara mea, nu stiu exact de la ce a luat foc, unii spuneau ca de la instalatia electrica, altii ca ar fi fost niste materiale de izolare.

M-am speriat! Am avut un spectacol, abia ce ajunsesem acasa, ma dezbracasem de costumul popular si dintr-o data am auzit galagie, m-am speriat va dati seama. Au venit multe masini ale pompierilor cu macara, au stins incendiul, nu s-a extins mult. Este o mansarda inalta din lemn, acoperita cu tigla. M-am speriat, ca orice om… cand vezi foc, te sperii. Nu mi-am luat decat geanta cu portofelul si telefonul. Inca mai tremur, dureaza putin sa-mi revin.”, a declarat Ileana Lăceanu pentru Star Popular.