Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară

Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. Interpreta de muzică populară a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câțiva ani, când a divorțat atunci de soțul ei cu care are un copil. În acea perioadă, avea ordin de restricție împotriva bărbatului, însă, după ce a expirat, a început coşmarul.

17 ian. 2022, 15:24
Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară
Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ

Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. Artista a suportat umilinţe teribile din partea bărbatului cu care a format o familie. Cât timp a avut ordin de restricţie, lucrurile au fost liniştite, însă când acesta a expirat, bărbatul a profitat de acest lucru.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu, mai sexy ca la 20 de ani. Interpreta de muzică populară, ipostaze incendiare în apele mării

Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ

Cântăreaţa de muzică populară a vrut să prelungească ordinul de restricție, însă autoritățile au refuzat, pe motiv că acesta nu îi făcuse artistei niciun rău pe parcursul anului respectiv, chiar dacă o agresase și o amenințase cu moartea.

Nicoleta Cojocaru a declarat că a trăit clipe greu de imaginat. Știind că i-a expirat ordinul de restricție, fostul soț i-a spart casa artistei și a făcut-o să treacă prin lucruri groaznice.

Vedeta a mai mărturisit atunci că atât copilul pe care îl are cu fostul soț, cât și fiul dintr-o altă căsătorie, au de suferit din cauza tuturor celor provocate de bărbat.

A venit pur și simplu și mi-a spart casa pentru că nu am vrut să îi dau mașina și aparatura pe care eu o folosesc la concerte, lucruri care nu îi aparțin pentru ca el nu a contribuit cu niciun ban.(…) Ordinul de restricție l-am avut între 8 martie și 8 iunie, si de când s-a terminat nu îmi mai dă pace.(…)

Îl influențează pe copil spunându-i că am amanți și că sunt o…(…) La fiul din cealaltă căsnicie mă duceam pe ascuns să-i fac de mâncare și când ajungeam acasă îmi făcea scandal. Nici cu părinții mei nu mă lăsa să mă văd”, declara artista la acel moment, pentru Antena Stars.