Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară

Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. Interpreta de muzică populară a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câțiva ani, când a divorțat atunci de soțul ei cu care are un copil. În acea perioadă, avea ordin de restricție împotriva bărbatului, însă, după ce a expirat, a început coşmarul.

17 ian. 2022, 15:24
Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară
Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ

Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. Artista a suportat umilinţe teribile din partea bărbatului cu care a format o familie. Cât timp a avut ordin de restricţie, lucrurile au fost liniştite, însă când acesta a expirat, bărbatul a profitat de acest lucru.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu, mai sexy ca la 20 de ani. Interpreta de muzică populară, ipostaze incendiare în apele mării

Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ

Cântăreaţa de muzică populară a vrut să prelungească ordinul de restricție, însă autoritățile au refuzat, pe motiv că acesta nu îi făcuse artistei niciun rău pe parcursul anului respectiv, chiar dacă o agresase și o amenințase cu moartea.

Nicoleta Cojocaru a declarat că a trăit clipe greu de imaginat. Știind că i-a expirat ordinul de restricție, fostul soț i-a spart casa artistei și a făcut-o să treacă prin lucruri groaznice.

Vedeta a mai mărturisit atunci că atât copilul pe care îl are cu fostul soț, cât și fiul dintr-o altă căsătorie, au de suferit din cauza tuturor celor provocate de bărbat.

A venit pur și simplu și mi-a spart casa pentru că nu am vrut să îi dau mașina și aparatura pe care eu o folosesc la concerte, lucruri care nu îi aparțin pentru ca el nu a contribuit cu niciun ban.(…) Ordinul de restricție l-am avut între 8 martie și 8 iunie, si de când s-a terminat nu îmi mai dă pace.(…)

Îl influențează pe copil spunându-i că am amanți și că sunt o…(…) La fiul din cealaltă căsnicie mă duceam pe ascuns să-i fac de mâncare și când ajungeam acasă îmi făcea scandal. Nici cu părinții mei nu mă lăsa să mă văd”, declara artista la acel moment, pentru Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri