Noi informaţii despre starea lui Putin: „A avut cancer, dar s-a vindecat”. Cine i-ar lua locul la Kremlin

Ipoteza a fost lansată de celebrul regizor american, laureat al premiului Oscar, Oliver Stone. Regizorul a realizat o serie de interviuri cu Vladimir Putin în trecut.

24 mai 2022, 15:25
Noi informaţii despre starea lui Putin: „A avut cancer, dar s-a vindecat”. Cine i-ar lua locul la Kremlin

Informațiile despre bolile lui Putin sunt contradictorii. Cele mai recente remarci apar pe fondul speculațiilor tot mai mari cu privire la sănătatea președintelui rus. Un oligarh cu identitate protejată ar fi spus că Putin este „foarte bolnav de cancer de sânge”. Însă Ambasada Rusiei la București a dezmințit că ar avea cancer.

Vladimir Putin şi boala misterioasă. Ce spun doctorii de tremuratul incontrolabil al liderului de la Kremlin

Se pare totuși că Vladimir Putin ar fi fost totuși operat, în noaptea de 12 spre 13 mai. Însă nu de cancer ci pentru a-i îndepărta lichidul din abdomen, informează ndtv.com.

Conform The New York Post în ziua intervenției chirurgicale a lui Putin și în ziua următoare ieșirile președintelui au fost acoperite folosind tehnologia „deepfake”.

Celebrul regizor american Oliver Stone: „Putin a avut cancer, dar s-a vindecat”
Abia ce s-au răspândit zvonurile despre o posibilă operație de cancer suferită de Vladimir Putin, după încheierea paradei militare, din ziua de 9 mai, că, acum, liderul de la Kremlin este declarat vindecat.

Ipoteza a fost lansată de celebrul regizor american, laureat al premiului Oscar, Oliver Stone. Veteran al Războiului din Vietnam, Stone a realizat mai multe producții cu subiecte militare și politice, multe inspirate din experiențele personale.

Regizorul a realizat o serie de interviuri cu Vladimir Putin în trecut, având acces, astfel, în proximitatea președintelui rus, între 2015 și 2017.

Speculațiile legate de starea de sănătate a președintelui Rusiei s-au intensificat, imediat după invazia din Ucraina. S-a spus că Putin suferă de Parkinson sau de o formă de cancer, posibil de tiroidă.

Întâlnirile lui Putin au pauze dese

Președintele rus este „însoțit în mod constant” de medici și face adesea pauze în timpul întâlnirilor pentru a urma un tratament, a declarat un fost spion britanic. Potrivit Independent, Christopher Steele a spus că întâlnirile lui Putin sunt împărțite în secțiuni, astfel încât să poată lua pauze.

Pentagonul a dezvăluit boala de care ar suferi Vladimir Putin. Cum îi afectează această afecţiune deciziile
El, însă, a adăugat că „detaliile exacte” despre boala lui nu sunt încă cunoscute. Fostul spion a scris un dosar despre Donald Trump și despre presupusa intervenție a Rusiei în campania electorală din SUA din 2016 și a lucrat anterior la biroul Rusia de la MI6.

Potrivit canalului General SRV, ”începând de marți, 17 mai, toate rapoartele către președintele rus Vladimir Putin trec prin Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse. Pentru majoritatea problemelor care necesită permisiunea sau opinia președintelui, acum Patrushev decide personal, îl informează pe Putin în raportul său final.

Nu există nicio excepție chiar și pentru primul adjunct al șefului administrației prezidențiale, Serghei Kiriyenko, care în mod tradițional are acces direct la președinte, acum raportează și primește misiuni și recomandări de la Patrushev.

Mai mult, Valery Gerasimov, șeful Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, înlăturat de Putin de la conducerea companiei militare, ieri, după discuții telefonice cu președintele Statului Major Comun al SUA, Mark Milley.

”Președintele rus însuși a avut doar două conversații telefonice de marți. În același timp, se presupune că întâlnirile și adresele lui Putin de marți, miercuri și joi sunt „conserve”.

Așteptăm cu nerăbdare când jumătatea cadavrului lui Putin va fi arătată publicului, altfel unele personaje departe de ultimele din guvernul rus încep deja să se îngrijoreze și nu prea înțeleg cine ia decizii cheie și este responsabil pentru situația din țară. Deciziile luate de Patrușev pot și vor fi, fără îndoială, percepute de cei de la putere în mod ambiguu, iar fără garanții de susținere a acestor decizii de către președinte, totul va aluneca rapid într-o criză politică.