Zodiac CHINEZESC 30 mai – 5 iunie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Poate ca traversezi o perioada mai putin propice, poate ca te confrunti cu probleme mai dificile. Indiferent care este situatia, incearca sa nu exagerezi cu reactiile.

29 mai 2022, 06:58
Zodiac CHINEZESC 30 mai – 5 iunie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020

Iata zodiac chinezesc pentru 30 mai – 5 iunie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022. Sectorul relaţiilor va fi dinamic, dar și destul de conflictual. Probleme şi în Casa Banilor

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Pot aparea probleme in sfera creativitatii, deoarece esti mult prea stresat. Incearca s vorbesti cu cei dragi despre ceea ce ti se intampla, fa exercitii de relaxare, meditatii sau orice alte activitati te-ar putea linisti. Vei vedea ca si creativitatea si imaginatia vor reveni la cotele bine stiute.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Horoscop rune. Ce zodii merg pe pojghiţă subţire de gheaţă în weekend, cine are parte de belşug

Poate ca traversezi o perioada mai putin propice, poate ca te confrunti cu probleme mai dificile. Indiferent care este situatia, incearca sa nu exagerezi cu reactiile. Pastreaza-ti calmul si starea de spirit pozitiva si iti va fi mult mai usor sa gasesti solutiile. Cand esti nervos, ai tendinta sa te certi si sa nu vezi solutii evidente.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Trebuie sa te concentrezi mai mult pe solutii decat pe problemele in cauza. Daca esti in cautare de raspunsuri, nu te minti singur. Fii cinstit cu tine insuti. Asculta acea voce interioara deoarece ea este motorul care iti poate aduce fericirea. Exploateaza-ti energia Yin!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Concentreaza-te mai mult pe nevoile tale si mai putin pe nevoile altora. Inainte de a te angajat cu ceva, fii sigur ca doresti cu adevarat sa faci acel lucru. Daca vrei ca o dorinta sa ti se indeplineasca, scrie visul pe hartie, apoi imagineaza-ti cu oamenii si Universul contribuie la transpunerea lui in realitate. O saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai mult pe a primi! Exploateaza-ti energia Yin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.