Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022. Sectorul relaţiilor va fi dinamic, dar și destul de conflictual. Probleme şi în Casa Banilor

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 28 mai - 3 iunie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

27 mai 2022, 13:52
Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022. Sectorul relaţiilor va fi dinamic, dar și destul de conflictual. Probleme şi în Casa Banilor

Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022 Berbec
Între 28 și seara zilei de 29 mai, nevoia de a lua decizii cu privire la destinația unor bani, mai ales dacă, în ultima vreme, nativii au reușit să-i câștige prin desfășurarea unei activități care le-a dat satisfacție, succes sau notorietate în afara câștigului salarial propriu-zis.

Contextul se va menține și se va dezvolta pe fondul intrării, în ziua de 28 mai, a planetei Venus în zodia Taurului, care, până pe 23 iunie, va înlesni câștigurile mici sau medii ce vor contribui la echilibrul unei vieți normale.

Între 29 mai, după ora 20:23′, și dimineața zilei de 1 iunie, sectorul comunicării va fi intens, bogat în provocări și noutăți, aducător de situații favorabile deplasărilor (călătorii de scurtă durată sau pe distanțe mici, plimbări, vizite, întrevederi), dialoguri, schimburi de impresii, conversații utile prin conținutul lor de actualitate care vor fi sporite, în frecvență și intensitatea lor, grație Lunii Noi în Gemeni, din 30 mai. Posibilă schimbare de atitudine în contextul unei serii de lămuriri prin consultare, consfătuire, avertismente venite la timp pe care nativul va trebui să le ia în calcul și de care va trebui să țină cont.

Între 1 iunie, după ora 8:49′, și 3 iunie, preocupări domestice, nu toate plăcute, corvezi, stare de spirit mai puțin armonioasă creată de multe ori chiar de către nativi, care vor fi ursuzi, concentrați pe o temă sau pe o preocupare concretă pe care nu vor să o abandoneze pentru a rezolva alte probleme de viață cotidiană pe care le consideră neimportante și care îi destabilizează (îi obosesc, le abat atenția pe subiecte banale, îi enervează).

Horoscop rune. Ce zodii merg pe pojghiţă subţire de gheaţă în weekend, cine are parte de belşug
Sentiment de disconfort pronunțat în relațiile cu familia. Mecanisme astrale care îl vor motiva puternic pe câte un nativ care, în această săptămînă, se va simți în stare de lucruri „mari”, de unde și interesul pentru schimbările majore din viața sa personală, publică sau profesională.

Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022 Taur 
Între 28 și seara zilei de 29 mai, mod de viață intens, motivat de acumularea multor influxuri astrale în sectorul casei I a personalității, unde, din 28 mai, își va face simțită prezența și planeta Venus, care va intra în zodia Taurului și care, până pe 23 iunie, le va oferi o importantă susținere acestor nativi. Venus le va insufla bucurie de viață, optimism, încredere sporită în propriile calități și capacități, motive de satisfacție ori situații favorabile care se vor contura ori chiar vor înlesni o seamă de succese.

În plus, Micul Benefic le va oferi protecție în situațiile dificile și va colabora armonios, de la sfârșitul săptămânii, cu planeta Mercur, care va reveni la mersul direct și, prin asta, va fi mai puternică și va permite un mecanism de gândire și acțiune mai armonios.

Între 29 mai, după ora 20:23′, și dimineața zilei de 1 iunie, sectorul banilor câștigați din muncă și efort personal va sta sub semnul Lunii Noi în Gemeni din 30 mai, ceea ce presupune conturarea unui context nou de muncă și plată a activității desfășurate, de dialog pe o temă contractuală, de studiu al unui text de lege (act normativ, înștiințare oficială) care ridică o problemă ce trebuie rezolvată prin opțiuni și decizii (destul) de rapide.

Horoscop Urania iunie 2022. Zodia care va înflori în această lună, se anunţă experienţe de pus în album
Unii nativi vor testa intens piața muncii în dorința de a se plia pe raportul cerere/ofertă al momentului. Între 1 iunie, după ora 8:49′, și 3 iunie, sectorul comunicării nu le va oferi celor care s-au născut în zodia Taurului motive de entuziasm: fie ei nu vor mai fi dispuși, ca altădată, să participe la conversații, fie raționamentele și convingerile interioare se află în contradicție cu curentul de opinie al unui mediu în care nativul trăiește, muncește, cooperează, desfășoară activități comune.

Se va menține activă, ba chiar intensă, (supra) solicitarea la nivel cerebral pentru toți nativii, indiferent de vârstă.

Horoscop Urania 28 mai-3 iunie 2022 Gemeni 
Între 28 și seara zilei de 29 mai, stare organică echilibrată și mental stabil. Această stare de spirit va fi profitabilă din 28 mai, când planeta Venus va intra în zodia Taurului, și până pe 23 iunie, timp în care va contribui la consolidarea cuplului trup și suflet într-o direcție pozitivă.

La rândul lui, Mercur, care străbate sectorul casei a XII-a în mișcare directă, va contribui, alături de planeta Venus, la pozitivarea tuturor gândurilor și atitudinilor, insuflându-le nativilor siguranță de sine, pragmatism și nevoia de a fi constructiv.

Între 29 mai, după ora 20:23′, și dimineața zilei de 1 iunie, viața acestor nativi va sta sub semnul Lunii Noi în Gemeni din 30 mai, care pentru ei va avea o importanță aparte, pentru că se va produce în sectorul casei I a personalității, ceea ce va da acestei ipostaze valoarea și importanța unui eveniment cu conotații speciale: începutul unor noi aspecte de viață, cantonarea în alte activități, nașterea unor noi idei, idealuri, dorințe și impulsuri ori confruntarea cu situații noi care vor da un sens special multor întâlniri, deplasări, conversații, informații sau situații în care nativii vor fi puși să se exprime, să vorbească liber în fața unui auditoriu ori să susțină activități cu valoare de verificare a abilităților personale (prezență de spirit, stăpânire de sine, spontaneitate, originalitate, minte speculativă, capacitate de a improviza).

Între 1 iunie, după ora 8:49′, și 3 iunie, privire atentă asupra evoluției unei situații care s-ar putea reflecta în chip mai puțin fericit și asupra veniturilor (salariale).

Sectorul relațiilor de prietenie va fi dinamic, dar și destul de conflictual, ambele părți încercând să introducă reguli și premise din punctul lor de vedere care vor fi respinse de partea cealaltă, care se va simți controlată și deranjată de această tentativă.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro