Carmen Harra, previziuni teribile despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Nu prea dau șanse”

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a vorbit recent despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Ea susține că celebrul cuplu nu are șanse să rămână împreună. Iată care este motivația.

15 iun. 2022, 14:30
Carmen Harra, previziuni teribile despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Nu prea dau șanse”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de un an și jumătate. În tot acest timp cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. în Momentul de față nimeni nu mai știe exact dacă cei doi mai sunt sau nu împreună.

Ce spune Carmen Harra despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

Cravăzătoare a anunțat într-o emisiune  că nu crede că cei doi vor putea avea un viitor împreună și că relația lor este, de fapt, una temporară.

„Ea a pierdut șansă asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Badalau. Aș vrea să îi dau. Este o fata frumoasa, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse.

Este o relație temporara. Face aceleași greșeli că în trecut. Aceasta relație nu ar enici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere. Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizica. Așa se întâmplă. Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de țoață ziua nu pot duce decât la o ruptura. Aceasta este analiza psihologica”, a povestit Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, anunţ despre Al Treilea Război Mondial: „Ni se arată ceva de la o forță divină să ne păzim”

Prezicătoarea spune că din cauza Biancăi relația nu va merge

Se pare, potrivit lui Carmen Harra, problema în relație este chiar Bianca Drăgușanu. Clarvăzătoarea susține că vedeta e cea care tot timpul generează certuri și pune paie pe foc în orice situație.

„Fiecare scandal, vorbe aruncate, vă degrada. Aceste nenumărate certuri duc la o ruptura totala. Împăcările astea nu repara. În felul asta se deseaza și se rup, în timp. Ea ar trebui să își puna o întrebare, de ce am divorțat, de ce am rămas cu copilul…

Rezultatule prost. Exista o potrivire intre ei, totuși. Sutn foarte mulți factori, însă că să supraviețuiască testul timpului, trebuie să înțelegem toți factorii.

Îmi dau seama ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponenții lor, familia, foștii ei iubiți. Cine generează certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu îl văd agresiv și un certăreț”, a mai zis Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, previziuni teribile: „Lumea se va schimba radical!”. Ce implicare va avea România în războiul din Ucraina

Mai mult, Carmen Harra a explicat și de ce și-ar fi făcut Bianca Drăgușanu atâtea operații estetice. „Are o nesiguranță incredibila. Ea a trecut prin numeroase transformări. Nu a fost sigura pe ea. Pentru asta și-a făcut numeroase transformatri. Este o chestie psihologica”, a mai precizat Carmen Harra.