Nadia Comăneci, omagiată la Acapulco. Cum o răsfăţă mexicanii pe Zeiţa de la Montreal

Zeiţa de la Montreal a fost primită cu braţele deschise la Acapulco, unde asistă la prima ediţie a Mexican Open Gymnastics Championship.

RomaniaTV.net
10 dec. 2011, 14:09
Nadia Comăneci, omagiată la Acapulco. Cum o răsfăţă mexicanii pe Zeiţa de la Montreal

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, prezentă în Mexic, cu ocazia primului Campionat Open din această ţară, va primi sâmbătă cheia oraşului Acapulco, din partea primarului metropolei, scrie Mediafax.

Prima ediţie a Mexican Open Gymnastics Championship a debutat cu o conferinţă de presă şi tragerea la sorţi a perechilor de gimnaşti, printre care se numără şi Marius Berbecar.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, atracţia principală a evenimentului a fost însă prezenţa Nadiei Comăneci, în calitate de „amfitrioană”, cum au numit-o organizatorii. Nadia, împreună cu soţul ei, Bart Conner, a fost asaltată pentru interviuri, autografe şi fotografii, cea mai bună gimnastă a României declarând că se află la Acapulco pentru a doua oară, la 35 de ani de la prima vizită.

Nadia va participa, sâmbătă, la o ceremonie în care primarul din Acapulco îi va oferi cheia oraşului. Pe durata şederii în Acapulco, Nadia a mai avut parte de un moment emoţionant, când a fost invitată să-şi lase urmele palmelor pe o alee a celebrităţilor care vizitează metropola mexicană. De asemenea, cei implicaţi în organizarea competiţiei, inclusiv invitaţii de onoare, s-au întâlnit cu 20 de copii bolnavi de cancer.