Motivul real pentru care Dana Budeanu a rupt colaborarea cu Pro TV: „Mi s-a spus să-mi cer scuze public”

În urmă cu câţiva ani, Dana Budeanu putea fi văzută în mod constant la Pro TV, unde prezenta rubrica Verdict, în care aborda zona de stil. La un moment dat, însă, între ea şi postul TV a intervenit o ruptură bruscă.
Alina Costache
20 iun. 2022, 09:26
Motivul real pentru care Dana Budeanu a rupt colaborarea cu Pro TV:

Dana Budeanu era o prezenţă constantă în emisiunea Vorbeşte Lumea, de la Pro TV, unde prezenta rubrica Verdict. În 2019, însă, o postare controversată făcută pe pagina personală de Facebook referitoare la asociația ,,Dăruiește viața” a dus la sfârşitul colaborării. Mai exact, Dana Budeanu postase un mesaj jignitor cu privire la proiectul #noifacemunspital, preluat şi distribuit şi de primarul Gabriela Firea. Gestul edilului a scandalizat opinia publică, stârnind critici din partea cetăţenilor, a jurnaliştilor şi oamenilor obişnuiţi care donaseră pentru spitalul de Oncologie care se construieşte lângă Marie Curie.

În emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi 24, Firea şi-a asumat postarea şi a susţinut că Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, iniţiatoarele proiectului ,,Dăruiește viața”,  sunt doar „o interfaţă“ şi sunt „împinse în faţă“, iar în spatele ONG-ului stă de fapt fostul ministru al sănătăţii Vlad Voiculescu, pe care primarul general îl acuză că „îşi face campanie electorală pentru alegerile locale“ şi „s-a opus transplantului în România“.

Citeste si Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar: Jos laba de pe premianţi. Nu e nimeni afectat ca nu ia coroniţă, doar voi adulţii neterminaţi

Întotdeauna am încurajat investiţiile în domeniul de sănătate, şi în domeniul public, şi în domeniul privat. Ce mă deranjează însă este manipularea şi ipocrizia şi faptul că o anumită persoană îşi face campanie pentru alegerile locale de la anul transmiţând informaţii parţiale, ca să nu spun eronate. Niciodată, sub nicio formă nu am avut un cuvânt nepotrivit, ba dimpotrivă, faţă de persoanele sau instituţiile care donează în general, care sponsorizează în beneficiul unui domeniu, mai ales cum este un domeniu vital ca sănătatea“, a spus primarul general.

De ce a rupt Dana Budeanu colaborarea cu Pro TV: „Mi-au cerut să-mi cer scuze public”

Creatoarea de modă a explicat ulterior că, de fapt, „nu a avut niciodată contract cu Pro TV” și că nici nu ar fi fost remunerată pentru rubrica Verdict.

Colaborarea cu Pro TV a fost una perfectă până la sfârşit. În urma unei discuţii extrem de civilizate şi relaxate cu reprezentanţii Pro TV, în care datorită presiunilor imense la care au fost supuşi, mi s-a înaintat rugămintea de a-mi cere „scuze public”, în legătură cu postarea care a schimbat cursul istoriei României, nu am fost de acord şi atât! Nimic mai mult!”, a spus Dana Budeanu pe Facebook. Creatoarea de modă a susţinut că postarea controverstă a fost supusă „interpretărilor şi manipulărilor”.

Citeste si Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Insecta care dă bătăi de cap agricultorilor. Poate distruge culturi întregi și combaterea ei e foarte dificilă
Capital.ro
ROMÂNIA, O FORȚĂ uriașă în Europa. Șansă fără precedent pentru ȚARA NOASTRĂ: Cu acestea se termină
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Noutatea momentului pentru șoferi. Apare taxa pe kilometraj
Adevarul
Povestea șocantă a deţinutului politic „nereeducat“ în temniţele comuniste. Grigore Caraza a murit ucis de un cerşetor
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Tesla de Cluj, mașina electrică românească de lux. Autonomie de 300 de km şi viteză de 120 km/h
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
PROPRIETARII de locuințe din România sunt obligați să facă asta. NIMENI nu poate face excepție de la regulă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'