Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”

Dana Budeanu şi George Simion s-au aflat faţă în faţă la o emisiune TV, iar la un moment dat lucrurile s-au încins! Dana Budeanu a spus că "George Simion va fi ridicat în grad pentru că a reușit să anihileze USR", iar liderul AUR a răspuns: "Nu mă deranjează că Dana Budeanu îmi spune Siemion!".

30 mai 2022, 08:57
Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”
Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion

Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. Dana Budeanu i-a mărturisit lui George Simion că ea nu a votat AUR.

Dana Budeanu, replici dure în direct cu George Simion. „Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”

„Simion va fi ridicat în grad pentru că a reușit să anihileze USR. După ce au înghețat tinerii frumoși și liberi prin piață, a venit rândul celor săraci să facă frigul, luptându-se cu tricolorul în mână. A spus la început, înainte să intrăm în emisie, că eu l-am susținut la început și că după aceea nu prea mi-a mai plăcut de el. I-am spuc că da, pentru că, i-am spus, trebuia să apară AUR în politică. De ce? Ca să șteargă de pe fața pământului și de pe fața acestei țări USR. Și m-am supărat pentru că nu s-a întâmplat asta”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

George Simion aruncă bomba în politică. Alianţă PSD-PNL-AUR: „E planul B!”

Creatoarea de modă l-a poreclit în mai multe rânduri pe președintele AUR „Siemion”, făcând aluzie la Serviciul de Informații Externe (SIE). „Eu pun porecle tuturor politicienilor și așa mă adresez dup aceea în continuare”, a explicat Dana Budeanu. George Simion nu este supărat: „Mă amuză, nu știu de ce ar trebui să mă atace”.

Dana Budeanu l-a provocat pe George Simion să spună ce a făcut partidul său pentru oameni de când a ajuns la putere. „Acești oameni care au votat AUR nu sunt ăia care au votat USR. În majoritate, 90%, sunt oameni cu credință în Dumnezeu, cu multe greutăți, aproape fără niciun fel de speranță. Ăsta este profilul votantului. Oameni care sunt amenințați, inclusiv astăzi, cu pierderea identității și naționale și individuale. Oameni pierduți. Sunt umiliți de stat. N-ai acces la sănătate, n-ai acces la școală. Acești oameni au votat AUR. Ce a făcut AUR de când a ajuns la putere pentru acești oameni?”, a întrebat Dana Budeanu. „Prea puține cu 10%!”, a răspuns George Simion.

George Simion, despre informatorii din interiorul AUR: „Sunt ciripitori, dar îi pun pe toţi la treabă”

„O să câștigăm o majoritate parlamentară la următoarele alegeri”, a anunţat liderul AUR, iar Dana Budeanu a replicat: „Nu o să câștigați asta!”.