Elena Băsescu este gravidă. Wowbiz.ro: Vestea vine din anturajul lui Syda

Elena Băsescu a rămas însărcinată. Apropiaţii lui Bogdan Ionescu, căruia prietenii îi spun Syda, au dezvăluit pentru wowbiz.ro că mezina preşedintelui României este gravidă.

12 feb. 2013, 22:26
Elena Băsescu este gravidă. Wowbiz.ro: Vestea vine din anturajul lui Syda

Sarcina e abia la început, acesta fiind motivul uriaşei secretomanii care înconjoară cel mai important eveniment din viaţa cuplului, scriu jurnaliştii de la wowbiz.ro.

Ca orice femeie la prima sarcină, Elena Băsescu are mari emoţii şi îşi dorea să facă publică vestea abia după ce treceau primele 3 luni şi doctorii o asigurau că totul e în regulă.

Însă prietenii lui Bogdan, care se declară cel mai fericit bărbat din lume, au fost atât de entuziasmaţi de veste că, fără să vrea, i-au dat de gol.

În februarie, Elena Băsescu urma să petreacă împreună cu Bogdan Ionescu şi mai mulţi prieteni o vacanţă la Miami, mai scrie sursa citată.

Deşi biletele de avion pentru America fuseseră comandate, iar rezervarea la un hotel de lux, deja facută, cuplul se gândeşte să anuleze orice plan de călătorie. Şi Elena, şi Bogdan vor să facă totul ca la carte şi să nu rişte nimic, astfel încât tânăra să aibă o sarcină cât mai uşoară.