Planul secret al lui Alexandru Ciucu. Alina Sorescu îi poate lua fetiţele, după divorţ

Alina Sorescu (36 de ani) şi Alexandru Ciucu (46 de ani) sunt în plin divorţ şi se luptă atât pentru custodia celor două fetiţe pe care le au împreună, Elena Carolina şi Ana Raisa, cât şi pentru bani!

08 iul. 2022, 18:47
Planul secret al lui Alexandru Ciucu. Alina Sorescu îi poate lua fetiţele, după divorţ
Planul secret al lui Alexandru Ciucu

Planul secret al lui Alexandru Ciucu. Designerul a încercat să obțină custodia fiicelor sale, însă fosta lui soție ar putea să aibă câștig de cauză. Momentan, acestea au rămas la mamă.

Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou. Ce spune despre o nouă căsătorie: „N-aș spune nu”

Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială pentru a stabili domiciliul fetițelor la el, însă cererea a fost respinsă de către judecători. Deși a încercat să atace această decizie, de fiecare dată rezultatul a fost același, iar fetele au rămas alături de mamă până la definitivarea procesului. „Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă. Dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a ținut să precizeze Alina Sorescu într-un mesaj postat pe Instagram.

Alina Sorescu, detalii incendiare despre divorț. Când şi de ce s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu și-ar dori să primească la final custodia totală a fetelor sale, deoarece nu își dorește să plătească o pensie alimentară lunară. Se pare că designerul de modă are mari probleme financiare, cauzate de firma de costume bărbătești pe care o deține, scrie Click!. Se pare că procesul va fi unul lung și anevoios care va dura și 3-4 ani!