Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou. Ce spune despre o nouă căsătorie: „N-aș spune nu”

Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou. Chiar dacă se află în plin proces de divorţ cu Alexandru Ciucu, după 12 ani de mariaj, vedeta îşi vede în continuare de cariera muzicală şi de creşterea fetiţelor.

07 iun. 2022, 15:51
Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou. Ce spune despre o nouă căsătorie: „N-aș spune nu”
Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou

Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou. Chiar dacă viața vedetei a luat-o în prezent pe un drum neașteptat, cântăreaţa a făcut o mărturisire neașteptată în cel mai recent interviu acordat la TV. La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu nu renunță la războiul cu Alina Sorescu. Măsură radicală pentru custodia fetițelor

Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou

N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc.

Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. 

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.ro.

Alina Sorescu, primul interviu după divorţ

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Sorescu a decis că este momentul să se deschidă în fața celor care o urmăresc, așa că a împărtășit cu aceștia câteva lucruri despre perioada grea pe care o traversează din cauza divorțului de fostul soț. Alexandru Ciucu și Alina au fost împreună mai bine de zece ani, însă aceștia au luat decizia de a-și separa drumurile.

Persoana care o ajută cu creşterea fetelor este tatăl vedetei, care le duce în fiecare dimineaţă la şcoală. „Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.


loading...