Marina Voica arată fabulos la 85 de ani: „Eu nu sunt optimistă, sunt realistă” VIDEO

Cântăreaţa ar vrea să meargă pe motocicletă, dar se mulţumeşte să meragă cu maşina. Invitată la Cătălin Măruţă, Marina Voica a povestit despre ultimele păţanii.

11 iul. 2022, 20:53

Marina Voica spune „Chiar tot nu pot”, dar şi-a amintit că a mers pe motocicletă, pe patine,a  făcut mult sport şi, mai nou, într-o maşinuţă. Invitată la Cătălin Măruţă, cântăreaţa a spus că „în viaţă cel mai greu este să te lupţi cu nedreptatea”.

Recent, Marina Voica a fost operată la Brașov, pe cord deschis din cauza unei afecțiuni cardiace severe care-i punea viața în pericol. Artista locuiește de ani buni în Breaza, județul Prahova, iar în urmă cu un an a ajuns să se trateze la Brașov. Mai mult spitale din țară au refuzat-o din cauza complexității diagnosticului, dar și a vârstei înaintate.

Marina Voica s-a recuperat complet după operația pe cord deschis suferită în urmă cu un an: „A fost o mare cumpănă, dar am avut zile”

Artista a fost supusă unei intervenții complicate în cea mai bună clinică din Brașov, de un medic care a avut curajul să opereze un pacient de 84 de ani. Vedeta a stat internatî în spital o săptămână, urmând să se recupereze acasă, la Breaza. Cum se simte acum îndrăgita cântăreață?

Cântăreața Marina Voica a trecut printr-o mare cumpănă. Anul trecut, artista a fost operată pe cord deschis, la o clinică privată din Brașov. La un an de la intervenție, Marina Voicu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate. În vârstă de 85 de ani, interpreta de origine rusă a mărturisit că se simte mai bine. Marina Voicu locuiește la Breaza, acolo unde s-a recuperat după operație. Aceasta este cardiacă, iar anul trecut s-a simțit foarte rău. Ulterior, cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate, în urma căreia a stat internată în spital o săptămână. În prezent, solista se simte mai bine și se bucură că a putut trece peste această cumpănă.

‘Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme’, a declarat interpreta Marina Voica.

Marina Voica, în formă maximă la 85 de ani. „Sunt bătrână, dar în mine trăiește o femeie tânără!”

Marina Voica a mai spus că nu forțează lucrurile și are grijă de ea. Solista a mărturisit că a fost operată pe ultima sută de metri, iar dacă nu ajungea la medicul potrivit, ar fi fost mult prea târziu pentru ea. Din fericire, interpreta se simte bine acum.

„A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă.n ultimul moment am fost operată, fără exagerare. Dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, un doctor minunat, era prea târziu’, spunea Marina Voica.