Marina Voica, în formă maximă la 85 de ani. „Sunt bătrână, dar în mine trăiește o femeie tânără!”

Marina Voica a trecut prin momente dramatice la începutul anului, când a suferit o intervenţie pe cord deschis, iar luna trecută a ajuns la spital din ca­uza unei toxiin­fec­ții alimentare. Din fericire, artista se simte bine acum, deşi a rămas cu sechele!

19 oct. 2021, 12:35
Marina Voica, în formă maximă la 85 de ani. „Sunt bătrână, dar în mine trăiește o femeie tânără!”
Marina Voica / Foto: Formula AS

Marina Voica, în formă maximă la 85 de ani. Marina Voica a trecut prin momente dramatice la începutul anului, când a suferit o intervenţie pe cord deschis, iar luna trecută a ajuns la spital din ca­uza unei toxiin­fec­ții alimentare. Din fericire, artista se simte bine acum, deşi a rămas cu sechele!

Marina Voica, în formă maximă la 85 de ani. „Sunt bătrână, dar în mine trăiește o femeie tânără!”

„E încă prea devreme ca să spun că m-am refăcut complet. Mai am încă unele rămășițe de pe urma am­belor episoade. Am ră­mas cu o fibri­lație atrială per­ma­nen­tă, dar pe care o suport foarte bine, am rămas și cu o sen­sibilitate la mâncare, mă mai lupt și cu o rinită! Dar, până la urmă, la vârs­ta mea – am îm­plinit, în septem­brie, 85 de ani – nu pot să mai am pretenții să fiu ca un cal breaz! Totuși, una peste alta, sunt bine”, a spus Marina Voica pentru Formula AS.

„Cred că dacă nu fă­ceam ope­rația asta, acum nu mai eram în viață: inima mea era pe ducă și domnul doctor mi-a repa­rat-o exem­plar, în­locuin­du-mi val­vele mitrale cu o pro­teză mecanică. Dar și așa cred că vreo 80% dintre cei care au aflat că urma să fiu operată n-au crezut c-aveam să rezist. În schimb, mie nici prin gând nu mi-a trecut c-aveam să mor!”, a mai spus marea artistă.

Marina Voica a ajuns de nerecunoscut. Cântăreşte 36 de kilograme: „Sunt la 5 luni de la operaţie”

„Acum e ade­vărat că am și slăbit în perioada cu operația, că eu, care sunt o mare pofticioasă și-mi place să mă­nânc lucruri bune, îmi pierdusem apetitul și o vre­me n-am prea mai mâncat. Acum mănânc normal, dar, din fericire, nu m-am îngrășat, așa că sunt mulțumită de ce văd în oglindă. Și am mai remarcat o schim­bare, una cu-adevărat impor­tan­tă: mi s-a schimbat așa… felul de-a privi viața, felul de-a privi oame­nii… Am devenit mai zâm­bitoare, mai comuni­ca­tivă… E extraor­di­nar! Și parcă am devenit și foarte feminină! Iarăși n-am idee de ce sau cum… Deși, sincer, nu e o cochetărie sau o prefăcătorie: eu știu că sunt o femeie bătrână, dar în mine trăiește o femeie tânără!”, a încheiat Marina Voica.