Noi imagini controversate cu Vladimir Putin. Preşedintele nu s-a mai putut opri din tuşit, ce motive a invocat VIDEO

În timpul unui discurs susţinut miercuri la forumul "Idei puternice pentru un nou viitor", Vladimir Putin și-a cerut scuze pentru accesul de tuse, dând vina pe aparatele de aer condiționat de la Teheran, unde fusese cu o zi înainte.

20 iul. 2022, 18:32
Noi imagini controversate cu Vladimir Putin. Preşedintele nu s-a mai putut opri din tuşit, ce motive a invocat VIDEO

„Marţi a fost foarte cald la Teheran, peste 38 de grade, iar aerul condiţionat a mers destul de tare. Prin urmare, îmi cer scuze”, a spus Vladimir Putin, tot încercând să-şi stăpânească tusea şi să-şi dreagă glasul.

Șeful statului rus a vizitat capitala Iranului pe 19 iulie şi a susținut mai multe runde de negocieri bilaterale, dar a participat și la summitul trio-ului Astana – cu președinții Turciei și Iranului, Recep Tayyip Erdogan și Ibrahim Raisi.

Imaginile cu Vladimir Putin la forumul de miercuri, de la Moscova:

Citeşte şi Vladimir Putin a ajuns la Teheran. O mână îi atârnă ca un pendul, imaginile cu coborârea din avion au şocat lumea VIDEO

Pe 15 iulie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului , Dmitri Peskov , a declarat că nu știe dacă președintele rus a fost revaccinat împotriva coronavirusului, în condiţiile în care în ultimele zile incidența cazurilor de COVID-19 a crescut în țară.

Potrivit sediului operațional pentru lupta împotriva infecției cu coronavirus, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate în Rusia 5.685 de noi cazuri de infectare în rândul populaţiei. Numărul total de infectați de la începutul pandemiei a ajuns în Rusia la 18.504.729. Șeful Roszdravnadzorului, Alla Samoilova, a anunțat necesitatea reluării activității sediului regional pentru prevenirea COVID-19, intensificarea vaccinării și organizarea unei campanii de informare despre necesitatea vaccinării.

În luna ianuarie, secretarul de presă prezidențial a raportat că Putin nu a fost niciodată infectat cu coronavirus pe toată durata pandemiei, scrie TASS.

Citeşte şi Putin vorbeşte de noua ordine mondială. „Elitele occidentale au intrat în panică. Oricât s-ar strădui, se apropie o nouă etapă în istoria lumii”